Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sinterklaasintocht 2017 in Nijmegen: noteer de datum in je agenda

Door Janneke van Bergen 23 september 2017

Goed nieuws, want sinterklaas heeft besloten om ook dit jaar weer een bezoekje te brengen aan Nijmegen. De sinterklaasintocht 2017 in Nijmegen vindt plaats op zaterdag 18 november 2017 en wát kijken we daar stiekem weer naar uit!

Zorg dat je voor 13.00 uur op de Waalkade bent, want rond 13.00 uur meert de boot van sinterklaas daar aan. De sint wordt weer verwelkomd door de burgemeester van Nijmegen en krijgt dan de sleutel van de stad. De sinterklaasintocht 2017 in Nijmegen wordt georganiseerd door Stichting intocht Sint Nikolaas Nijmegen. Kijk hier voor het complete programma.

Route van sinterklaasintocht 2017 Nijmegen

Net als vorig jaar is er op de Waalkade een programma en volgt er daarna een tocht door de stad. Alle informatie over de route van de sint en zijn pieten lees je in het artikel de route van de sinterklaasintocht in Nijmegen.

Sinterklaasmarkt in het centrum van Nijmegen

Ook leuk om te weten: Op zondag 3 december staat hartje Nijmegen in het teken van de sinterklaasmarkt. Een leuk uitje voor het hele gezin. Naast de vele kraampjes zijn ook de winkels in de binnenstad geopend.

via GIPHY

adv.