Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: 5 x een proefles bootcamp bij Bhalu

Aangeboden door Bhalu 1 februari 2020

Wie een drukke baan en een actief sociaal leven heeft vergeet soms nog wel eens om goed voor zichzelf te zorgen. Toch is het heel erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je goed in je vel blijft zitten, mentaal en fysiek. Bij Bhalu in de Bloemerstraat snappen ze dat en daarom kun je daar meedoen met groepslessen yoga en bootcamps. “Je raakt hier niet alleen heel ontspannen van, maar het is ook nog eens goed voor je spieren,” vertelt eigenaar Christiaan.

Ontspannen en sporten

De lessen yoga zijn kleinschalig opgezet vertelt Christiaan. “Op onze benedenverdieping vind je een rustgevende ruimte waarin de lessen worden gegeven. Je deelt de zaal met maximaal tien andere mensen. Bij elke yogales neem je eerst even de tijd om tot jezelf te komen op de mat. Daarna ga je verschillende opwarmende oefeningen doen, op een niveau dat bij jou past. Er zit een opbouw in de intensiteit zodat je niet ineens heel veel hoeft te geven, maar gelijkmatig kunt wennen. Aan het einde van iedere les laat je de dag van je afglijden door op de yogamat te liggen en volledig te ontspannen. Zo kom je echt tot rust, én werk je aan een soepel en vitaal lichaam.”

Veerkrachtiger

Inge is yogadocente bij Bhalu. Ze vertelt: “We leven en doen zo veel met ons hoofd. Fysiek werk komt steeds minder voor en er wordt mentaal juist meer van ons verwacht, ook met alle digitalisering en prikkels van buitenaf. Yoga geeft je een moment van bezinning om weer in contact met jezelf en je lichaam te komen en te verstillen. Het vergroot je lichamelijke flexibiliteit, maar ook zeker je mentale en emotionele veerkracht.”

(Foto: Bhalu)

Bootcamp op jouw tempo

Naast yogalessen kun je bij Bhalu sinds kort ook bootcampen. “Elke dinsdagavond en vrijdagochtend hebben we een bootcampklasje,” vertelt Christiaan. “Het is geen les zoals de meeste bootcamps, want ook hierbij houd je jouw eigen tempo aan en staat wat jij wil en kan centraal. Je gaat onder begeleiding van een sportleraar buiten oefeningen doen die zowel gericht zijn op conditie als op spieropbouw. Ook hier zijn de groepen niet te groot en staat ontspanning centraal. Voor onze yoga- en bootcamplessen hoef je niks mee te nemen, we hebben alle materiaal in huis.”

Strippenkaart met drankje van het huis

Bij Bhalu hoef je geen duur maandabonnement af te nemen maar kun je een strippenkaart kopen. “We hebben strippenkaarten van 5, 10 of 20 keer. Je kunt met zo’n strippenkaart meedoen met zowel de bootcamp- als de yogalessen. Zo kun je zelf kijken of je twee keer per week wil komen of juist twee weken niet. Na afloop van elke les krijg je een drankje van het huis, dat zit bij de prijs inbegrepen. Als je echt lekker vaak wil komen hebben we ook een abonnement waarmee je onbeperkt mee kunt doen.”

(Foto: Bhalu)

Winnen: 5 x een proefles bootcamp

Ben jij van plan om goed voor jezelf te zorgen en wil je zo’n bootcamp les wel eens proberen? Stuur dan een mailtje naar [email protected], dan kiezen wij vijf winnaars uit die zichzelf kosteloos in het zweet mogen werken!

[UPDATE: Deze prijsvraag is verlopen, de gelukkige winnaars zijn op de hoogte gesteld]

Ben jij enthousiast geworden over yoga? Check dan de website van Bhalu voor meer informatie!


Meer over Bhalu ontdekken?

Bhalu koffiebars

Gesloten08:00 - 21:00

Bloemerstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars

Lees ook:

Inspiratie en ontspanning: 5 x dit doe je bij Bhalu in de Bloemerstraat

Heb jij zin om iets nieuws te doen? Om jezelf uit te dagen, of juist even helemaal bij te komen? Dan...
Bhalu

Relaxen met yoga en koffie bij Bhalu in de Bloemerstraat

Christiaan en Kees zitten met Marleen op een terrasje. "We komen allemaal uit Varsseveld, de jongens...

 

adv.