Yes! Zo zorg je ervoor dat jouw doffe haar weer glanzend wordt

Aangeboden door Haarstudio Sara 12 maart 2019

Is jouw haar dof en is de glans er vanaf? Dat komt waarschijnlijk door een gebrek aan keratine. Die stof zorgt voor veerkracht en beschermt je haar tegen invloeden van buitenaf. Verlies van keratine wordt veroorzaakt door ouderdom van het haar, maar ook door externe invloeden zoals het weer, föhnen en verven. Bij Haarstudio Sara helpen ze je om de keratine weer aan te vullen! 

Lichaamseigen stof

Keratine is een eiwit dat voorkomt in het menselijk lichaam, bijvoorbeeld in de huid, nagels en haren. Het keratine-eiwit in je haar wordt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld keratine in je huid, niet door het lichaam zelf aangevoerd. Door verlies van keratine veroudert het haar en ziet er het minder glanzend en krachtig uit. Gelukkig kun je keratine wél terugkrijgen in je haar, met een speciale behandeling. Die behandeling is vooral geschikt voor haar dat geverfd of gepermanent is, van nature pluizig is of bijvoorbeeld beschadigd is door zon, zee of chloorwater.

Maandenlang te zien

De keratine behandeling verandert droog, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en pluisvrij kapsel. Bij Haarstudio Sara maken de professionals gebruik van keratine van het Braziliaans merk Honma Tokyo. Hierin zitten geen chemicaliën verwerkt, omdat keratine in principe een lichaamseigen stof is. Tijdens de behandeling wordt de keratine wordt diep in je haar geperst, waardoor het eiwit je haar van binnenuit voedt en herstelt. Het effect van de behandeling is maandenlang te zien: soms wel een jaar lang!

Zo gaat het in z’n werk

De behandeling duurt tussen de 1,5 en 3,5 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar. De keratine wordt pluk voor pluk in je haar aangebracht en mag daar een tijdje inwerken. Daarna wordt de stof in je haar geperst met een stijltang. Als afsluiter krijg je een lekker haarmasker en wordt je haar tot in de puntjes gestijld. Ben je benieuwd geworden of dit iets is voor jou? Loop dan eens binnen of neem contact op met de professionals van Haarstudio Sara voor eerlijk advies op maat.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Haarstudio Sara. Meer over Haarstudio Sara ontdekken?

Haarstudio Sara kappers

Vandaag gesloten

burghardt van den berghstraat 93, Nijmegen

Bekijk meer:kappers

adv.