Yes! Deze merken shop je bij Jacobs Mode met flinke korting

Aangeboden door Jacobs Mode 6 december 2018

We hebben goed nieuws voor iedereen die stijlvol de winter door wil gaan. Bij Jacobs Mode aan Plein’44 vind je nu namelijk allerlei jassen en jacks van topmerken met flinke korting die kan oplopen tot wel 50%!

Giacomo

Een rode jas van het merk Giacomo.

In de winkel vind je bijvoorbeeld jassen van het merk Giacomo. Ze komen in toffe prints of ik prachtig warme kleuren. De jassen van Giacomo zijn vaak met meida, waardoor ze heerlijk warm zitten in de winter. Voor wie veel naar buiten moet zijn er gelukkig ook waterdichte varianten.

Comma

Een jas van het merk Comma.

Bij Jacobs Mode vindt je ook jassen van het hippe merk Comma, zoals deze classy grijze longcoat. Je kunt er ook jassen vinden van het Nederlandse merk Creenstone, en als je écht een waterdicht exemplaar wil hebben kun je kiezen voor een jas van HappyRainyDays. Voor de dames die een wat meer luxere uitstraling willen is het merk Lutha een goede keuze en HV Polo hangt met gewatteerde winterjassen aan de rekken. En je profiteert nu dus ook nog lekkere korting in de winkel! Dus loop eens binnen bij Jacobs Mode en vind de winterjas die past bij wie jij bent.

Topper

Mantel en jacks met korting bij Jacobs Mode

Jacobs Mode
- Geldig t/m 31 dec 2018

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jacobs Mode. Meer over Jacobs Mode ontdekken?

Jacobs Mode kledingwinkels

Nu gesloten09:30 - 18:00

Plein 1944 140, Nijmegen

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.