Yes! André Hazes komt naar Nijmegen en jij kunt kaarten winnen

Aangeboden door Stichting H3 21 maart 2019

Goed nieuws! We krijgen deze zomer hoog bezoek in onze mooie stad. Niemand minder dan André Hazes treedt op in het Triavium, samen met nog een heleboel andere toffe artiesten. Dit belooft dus een megaleuk feest te worden. En alsof dat nog niet genoeg goed nieuws is kun je ook nog eens twee gratis kaarten winnen voor dit festijn!

Gezellige grote kroeg

Het Triavium wordt op 18 augustus 2019 omgetoverd tot één gezellige grote kroeg. André Hazes komt optreden met zijn hele band, en hij neemt ook nog eens allerlei populaire vrienden mee! Onder andere zanger Peter Beense komt hits zingen zoals ‘Laat ze maar lullen’ en ‘Jij bent een kanjer’. Ook zangeres Samantha Steenwijk, bekend van The Voice of Holland, komt haar Nederlandstalige hits laten horen in het Triavium. En zelfs Danny Froger komt die dag optreden in Nijmegen!

Jan Linders en de Handelsmarkt

Omdat er zóveel goede artiesten komen optreden past zo’n event niet in één avond. Daarom begint het feest om 15.00 uur, en eindigt de dag met een optreden van André Hazes zelf. Er zijn al heel wat kaarten verkocht, dus wacht niet te lang en mis dit festijn niet! Kaartjes koop je online via de ticketshop ikbenaanwezig.nl, of bij buurtsuper Jan Linders op de Weurtseweg. Ook bij de Handelsmarkt op de Hertogstraat kun je jouw kaartjes kopen.

Kaarten winnen doe je zo

Wil jij twee kaartjes winnen voor deze superleuke dag? Dat kan! Laat ons op Facebook weten met wie jij wil gaan en waarom, dan kiezen wij een gelukkige winnaar. Inhaken en meezingen maar!

[UPDATE: Deze prijsvraag is helaas verlopen.]

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stichting H3. Meer over Stichting H3 ontdekken?

Stichting H3


Nu openHele dag

, Nijmegen

adv.