Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Work it! Met deze workshop in Nijmegen ben je zo weer in shape na de zomer

Aangeboden door NYMA OUTDOOR GYM 16 augustus 2019

We willen natuurlijk allemaal lekker in ons vel zitten. Maar dat gaat helaas niet altijd vanzelf. Daarom is het goed om actie te ondernemen, zeker na de zomermaanden vol biertjes en lekker eten! Bij NYMA OUTDOOR GYM geeft Dennis deze maand een workshop kracht- en mobiliteitstraining om weer lekker fit te worden. 

Mobiliteit

Bij NYMA OUTDOOR GYM train je altijd lekker in de buitenlucht, onder de brug De Oversteek, op het terrein van de Vasim. Op zaterdag 24 augustus van 13.00 uur tot 16.30 uur geeft Dennis een workshop kracht- en mobiliteitstraining. Bij het onderdeel mobiliteit leer je om al je gewrichten en spiergroepen te gebruiken. Je traint dus je vingers, handen, polsen, ellebogen, schouders, nek, rug, heupen, knieën, enkels, voeten én je tenen!

Foto: NYMA OUTDOOR GYM

Krachttraining

Na het onderdeel mobiliteit ga je tijdens de workshop aan de slag met krachttraining. Je begint met een basisbeweging die in bijna elke oefening terug komt: de hip hinge (heupkanteling), gevolgd door de squat (kniebuigen) en de deadlift. Voor elke krachtoefening neem je ruim de tijd zodat je hem meteen goed aanleert. Je leert op deze manier ook wat de juiste manier is om zware spullen te tillen. Handig! Als je alles onder de knie hebt ga je aan de slag met basis push-ups en basis pull-ups.

Foto: NYMA OUTDOOR GYM

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om weer aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor deze workshopdag door een mailtje te sturen naar [email protected]. Zo ben je lekker buiten, kom je in shape én ben je gezond bezig!


Meer over NYMA OUTDOOR GYM ontdekken?

NYMA OUTDOOR GYM sportscholen

GeopendHele dag

Winselingseweg 41, Nijmegen

Bekijk meer:sportscholen

adv.