Op zoek naar een woning in Nijmegen? Neem een kijkje op de Woonbeurs Waalsprong

Dit is een ondernemersbijdrage 1 december 2018

Wil jij dolgraag een eigen plekje in Nijmegen maar krijg je geen voet tussen de deur op de Nijmeegse woningmarkt? Kom dan zaterdag 15 december naar de Woonbeurs Waalsprong in Thermion in Lent. Tijdens deze (gratis!) bijeenkomst laten makelaars en ontwikkelaars zien wat er in de Waalsprong te koop en te huur is of komt.

Kopen, huren of alleen kijken

Ben jij op zoek naar een starterswoning met je partner? Wil je graag meer groen om je heen of ben je op zoek naar een woning met wat meer luxe? Op de Woonbeurs vind je veel handige én nieuwe informatie om jouw nieuwe thuis te vinden. Je kunt je er oriënteren als je van plan bent binnenkort een huis te kopen, maar ook de mogelijkheden ontdekken als het gaat om huren in de vrije sector. De Waalsprong heeft alles wat wonen leuk maakt: voorzieningen dichtbij huis, veel groen en na een kwartiertje fietsen zit je al op het terras in het centrum van Nijmegen.

Wonen in Noord

Tijdens de Woonbeurs worden verschillende projecten uitgelicht. Op maquettes zie je hoe de nieuwe wijken er uit gaan zien en welke voorzieningen er allemaal in de buurt zijn. Natuurlijk is er woning- en kavelaanbod. Bijvoorbeeld in de wijk Zuiderveld, de meest noordelijke woonwijk van de Waalsprong, waar het lekker ruim wonen is en je tóch de binnenstad binnen handbereik hebt. Je verwacht het niet, maar deze wijk ligt echt dichterbij de binnenstad dan je denkt!

Studenten, starters en luxe

Op de Woonbeurs kun je bekijken waarom straks wonen in het nieuwe hart van de Waalsprong zo aantrekkelijk is. Er komt een gezellig winkelcentrum in de nieuwe wijk Hof van Holland met leuke café’s en allerlei voorzieningen. Én het Hart van de Waalsprong wordt het eerste energie-neutrale ‘stadje’ van Nederland! De winkels en voorzieningen in Hof van Holland worden gecombineerd met een gezellige mix van woningen: van penthouse tot compact appartement, en van sociale woningbouw tot leuke starterswoningen. Ook gezinnen vinden er een mooi plekje. Dit maakt de wijk straks lekker levendig en divers!

Van stedelijk tot groen

Wil jij liever wat groener wonen? In de woonbuurt Woenderskamp vind je rust en ruimte, met alle comfort van moderne, stadse gemakken dichtbij. De eerste woningen daar zijn al in verkoop, dus wees er snel bij. Wie op zoek is naar een unieke woonomgeving wordt vast en zeker enthousiast van de plannen voor Stelt-Zuid. Daar kun je wonen in een boomgaard, of in een leuke dijkwoning. Het gebied grenst direct aan de Bemmelse dijk en het schitterende Rivierpark. Lekker buiten wonen dus!

Neem vrijblijvend een kijkje

Op de Woonbeurs vind je ook het Atelier Waalsprong, waar je alvast een kijkje neemt in de toekomst van de Waalsprong. De beurs is de ideale gelegenheid om eens te komen kijken wat Nijmegen-Noord je allemaal te bieden heeft. Geniet van een lekker kopje koffie in kerstsfeer en oriënteer je op de mogelijkheden. Ontdek wat wél kan als het gaat om wonen in Nijmegen. En vergeet vooral niet om er een gezellig dagje uit van te maken! Meer informatie lees je op de website van de Woonbeurs.

adv.