Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: LaserQuest en Glow in the dark golf bij LaserQuest Nijmegen

Aangeboden door Laserquest 17 januari 2020

Middenin de stad boven de Bakker Bart zit al 25 jaar lang LaserQuest Nijmegen. Al jaren weten collega’s, studenten en vrijgezellen deze partylocatie goed te vinden, maar wist je dat je er ook heerlijke speciaalbiertjes kunt drinken en bordspellen kunt spelen in het gezellige café? Om je zelf te laten ervaren hoe leuk het is bij LaserQuest mogen wij een Laserquest-arrangement voor 5 personen én een midgetgolf-arrangement voor 4 personen weggeven!

Korte spelletjes

Wie zin heeft in een gezellige avond met lekkere drankjes is bij LaserQuest aan het goede adres. “Niet iedereen weet dat we een superleuk café hebben op de eerste verdieping van de zaak, met een ruim assortiment aan bieren en cocktails. Ons café is eigenlijk een groot loft, met gezellige tafeltjes met uitzicht op de binnenstad. We hebben een grote kast met allerlei korte spellen die je kunt spelen, zoals Cards against humanity, What do you meme en Shit Happens maar ook bekendere spelletjes zoals Uno. Ook als je niet komt LaserQuesten of midgetgolfen kun je bij ons een leuke avond hebben,” vertelt bedrijfsleider Jules.

(Foto: LaserQuest)

Speciaalbieren en cocktails

Speciaalbierliefhebbers zijn aan het goede adres bij LaserQuest. “Jupiler en Budweiser op tap en 30 speciaalbieren op fles. Denk bijvoorbeeld aan verschillende bieren van Leffe waaronder natuurlijk Blond en Bruin, en Tripel Karmeliet, Franziskaner Weizen, biologisch bier van Ginette, Goose Island IPA en Corona. Daarnaast hebben we 8 verschillende cocktails voor een vaste prijs van 8,50 per stuk. Denk aan een lekkere Moscow Mule, Cuba Libre of natuurlijk een Gin Tonic. In combinatie met onze unieke locatie middenin het centrum kun je bij ons voor het stappen of na het uiteten spelletjes spelen en een drankje drinken.”

(Foto: LaserQuest)

LaserQuest of Midgetgolf

Naast alle bieren en spellen kun je natuurlijk ook gaan voor een enerverend potje LaserQuest of een avontuur op de Glow in de dark midgetgolfbaan. Lijkt het je superleuk om dit eens te proberen met een paar vrienden? Dan hebben wij goed nieuws! We mogen namelijk een avond LaserQuesten voor vijf personen weggeven, én een avond Glow in the dark midgetgolf voor vier personen. Klink jou dat als muziek in de oren? Laat ons dan op Facebook weten welke van de twee activiteiten jij het liefst wil doen en met wie. Wij kiezen daar een gelukkige winnaar uit die een superleuke avond met z’n vrienden tegemoet gaat. Have fun!


Meer over Laserquest ontdekken?

Laserquest vrijetijd en uitgaan

Gesloten14:00 - 22:00

Ziekerstraat 3, Nijmegen

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.