Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Week zonder vlees: win een diner voor twee bij ’t Zusje Nijmegen

Aangeboden door ’t Zusje 11 februari 2020

Bij restaurant ’t Zusje kies je tijdens de Nationale week zonder vlees tapasgerechten van een volledig vegetarische menukaart. Ben jij nieuwsgierig en wil je ervaren hoe lekker gerechten zonder vlees of vis kunnen zijn? Wij geven een vegetarisch diner voor twee bij ’t Zusje weg! 

Rondje groen bij ’t Zusje

Bij ’t Zusje geniet je van lekkere tapas, met vlees, vis of helemaal vegetarisch. Voor een vast bedrag van 30,80 euro geniet je de hele avond van alle lekkere gerechtjes op de kaart. Ja, je leest het goed: onbeperkt! Je bestelt dus gewoon waar je zin in hebt zonder je druk te maken over de rekening. Een leuke optie op de kaart is het ‘rondje groen’. Je bestelt dan voor de hele tafel een rondje vegetarische gerechten. Lekker en leuk om eens te proberen!

Foto: ’t Zusje Nijmegen – Minneboo Fotografie.

Vegetarische tapas

Op de menukaart van ’t Zusje vind je een ruime keuze aan vegetarische gerechtjes. Denk bijvoorbeeld aan een pitabroodje döner; een met vegan döner gevuld pitabroodje met rode salsa. Probeer eens de gepaneerde camembert met bospaddenstoelenrisotto en bearnaisesaus, of de knolserderijbitterbal met een puree van zoete aardappel en spinazie en een tomatenjam. Genoeg om van te genieten! De hele vegetarische menukaart vind je op de website van ’t Zusje >>

Foto: ’t Zusje Nijmegen – Minneboo Fotografie.

Winnen: diner in de Nationale week zonder vlees

Van 9 tot en met 15 maart is het de Nationale week zonder vlees. Voor deze ene week heeft ’t Zusje een speciale menukaart vol met heerlijke gerechtjes zonder vlees of vis. En we hebben nog leuker nieuws, want we mogen een diner voor twee personen weggeven! Laat in de comments op Facebook weten met wie jij de uitdaging voor een avondje groen durft aan te gaan. Misschien komen jullie samen dineren bij ’t Zusje Nijmegen in de Nationale week zonder vlees.

[UPDATE: Deze actie is helaas afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.]

Zeker zijn van een plekje in het restaurant? Reserveer hier >>


Meer over ’t Zusje ontdekken?

’t Zusje tapas restaurants

Geopend17:30 - 22:00

Lankforst 51-01, Nijmegen

Bekijk meer:tapas restaurants

Tapas-time: deze 7 klassiekers van ’t Zusje móét je proeven

Ben jij een echte fan van 't Zusje Nijmegen? Snappen wij wel. Bij dit tapasrestaurant kun je lekker ...

Go green! 7 x deze groene gerechtjes eet je nu bij ’t Zusje

Iets te vieren? 5 x hierom moet je bij tapasrestaurant ’t Zusje zijn

adv.