Winnen! Een diner voor twee bij gloednieuw restaurant MIA

Aangeboden door MIA (Made In Asia) 21 februari 2019

Pal naast het station vinden we sinds kort een heel toffe nieuwkomer: restaurant MIA (Made In Asia). Je vindt het restaurant bij de taxi-plekken naast het station. Je scoort er typisch Aziatische snacks of een bakje koffie voor in de trein, maar je kunt ook een middagje werken in het sfeervolle restaurant, of gewoon lekker dineren. En het wordt nog mooier: wij mogen een diner voor 2 weggeven!

Superleuke menukaart

MIA is een echt Aziatisch restaurant, en dat zie je natuurlijk ook terug op de zeer vriendelijk geprijsde menukaart. Gerechten die veel worden besteld zijn de Crispy Karaage Chicken (gefrituurde Japanse kippendij met gember marinade), en de Vietnamese Rice Rolls. Je kunt ook gaan voor Tom Kha Kai, dat is Thaise kippensoep met kokos, of Hoisin Pork Belly: zacht gegaard buikspek. Al deze heerlijke gerechtjes worden gemaakt in de open keuken: je kunt dus ook nog eens meekijken met de chef!

Aziatische lekkernijen to go

Hier vind je allerlei leuke Aziatische snacks to go!

Als je geen tijd hebt om gezellig aan te schuiven in het restaurant kun je ook kiezen voor een lekker Aziatisch hapje to go. Denk aan groene thee cola, KitKat strawberry cheesecake of verschillende snacks zoals zeewier en Japanse chips. Voor de liefhebber is er ook het Japanse Fanta Furu Furu: dat is Fanta pudding in een blikje!

Broodjes en koffie

Haal een lekkere koffie of huisgemaakte sandwich vanaf het perron.

De achterkant van de zaak heeft een uitgifteluik naar perron 1B waar de trein richting Venlo rijdt. Je kunt op het perron een lekkere koffie of een heerlijk vers belegd broodje to-go halen, zoals een broodje kip-saté, voor onderweg.

Borrelen of Asian high tea

Maar ook als je weer eens wil bijkletsen met een vriend of vriendin is de supersfeervolle zaak een place to be. Je bestelt er bijvoorbeeld een Koreaanse soju cocktail, een Japans speciaalbiertje of je geniet van een Asian high tea. Bij de laatste variant krijg je drie bamboe mandjes met allerlei lekkere hapjes zoals steam sweet buns, spekkoek en andere Aziatische lekkernijen. Ook leuk: in het restaurant is een deel van onze originele, oude stationsmuur te zien!

Dit zijn de originele bogen van onze oude stationsmuur!

Winnen doe je zo

Wil jij wel eens genieten van al het lekkers in dit huiskamerrestaurant aan ons station? Dat begrijpen wij wel! Laat in de comments weten met wie je wil gaan, dan kiezen wij een winnaar uit. Dat wordt smullen!

[UPDATE: Er is inmiddels een gelukkige winnaar gekozen.]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door MIA (Made In Asia). Meer over MIA (Made In Asia) ontdekken?

MIA (Made In Asia) restaurants en horeca

Nu gesloten08:00 - 22:00

Stationsplein 6C, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.