Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! Avondje Asian Tapas voor twee personen bij deze nieuwe hippe zaak

Aangeboden door Mister Panda Goffertboerderij 31 augustus 2019

We hebben er weer een mooi nieuw restaurant bij in Nijmegen! Mister Panda is nét geopend in de Goffertboerderij, aan het Goffertpark. En wat nu nog het allerleukste van dit nieuws is, is dat wij twee dinerarrangementen weggeven. Hou jij van Asian Tapas? Check hier dan snel hoe je wint.

Het concept van ‘Asian Tapas’ bij Mister Panda is ontstaan toen de eigenaren samen een reis door Azië maakten. Zij merkten dat eten in Azië een belangrijke en sociale happening is. Men geniet daar van het delen van gerechtjes en kunnen proeven van verschillende soorten eten. Daar wordt het diner niet alleen voor zichzelf bestelt, maar voor de hele tafel. Zodat iedereen nemen wat hij of zij lekker vindt. Ook schept men daar gerechtjes bij elkaar op het bord, om gastvrijheid en zorgzaamheid te tonen.

Mister Panda

Zo wordt dineren in Azië als een beleving ervaren. Bij Mister Panda komt deze beleving naar Nijmegen. Waarom deze naam? Omdat panda’s door iedereen geliefd zijn. Ze zijn niet alleen in Oost maar ook in West te vinden. Ennneh, ze houden natuurlijk ontzettend veel van eten!

Asian Tapas

Bij Mister Panda geniet je samen met je familie, vrienden, collega’s of partner van meerdere kleine Aziatische gerechten. Leuk: er staat ook een frikandel loempia en een mini pizza-sushi op de kaart. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook lekkere tempura garnalen eten, verse poké bowls met bijvoorbeeld zalm of malse yakitori-spiesjes. Je kunt er trouwens ook lunchen met Nederlandse broodjes, salades en soepen met een knipoog naar Azië. Bekijk de hele menukaart hier.

(Foto: Mister Panda)
(Foto: Mister Panda)

Ga je trouwen? Dat kan bij Mister Panda

Geef je een feestje? Dan kun je óók bij Mister Panda terecht. Je kunt er een zaal huren voor feesten en partijen. Ze zijn zelfs een officiële trouwlocatie! Wist je trouwens dat de Goffertboerderij was de allereerste trouwlocatie buiten het Gemeentehuis van Nijmegen was? De zalen zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen tot 450 personen. Er zijn mogelijkheden voor zowel Nederlandse als Aziatische buffetten, lunches en hapjes. Neem gerust contact met Mister Panda op voor de verschillende mogelijkheden. Hier vind je meer informatie.

Wij geven twee dinerarrangementen weg

[Deze win-actie is gesloten]

Wil jij heerlijk Aziatisch genieten op de één van de mooiste locaties van Nijmegen? Dat kan! Wij mogen namelijk twee dinerarrangementen voor Mister Panda weggeven. Let op: de drankjes zijn exclusief. Je maakt kans op deze prijs door in de Facebookpost van dit bericht de persoon te taggen met wie jij graag een avondje wil dineren. Succes!


Meer over Mister Panda Goffertboerderij ontdekken?

Mister Panda Goffertboerderij

Goffertweg 17, Nijmegen

adv.