Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: 4 x frietje kaassaus met drankje bij Vlaams Friethuis Loket 13

Aangeboden door Vlaams Friteshuis Loket 13 29 januari 2020

Duurt januari te lang voor je portemonnee en heb je in deze donkere dagen behoefte aan wat comfortfood? Dan hebben we goed nieuws: je kunt namelijk voor jou en drie vrienden een frietje kaassaus winnen met een lekker drankje bij Vlaams Friethuis Loket 13! 

Superverse friet

Bij het friethuis aan de Burchtstraat snijden ze de aardappels voor hun frites nog zelf. “De aardappelen die hier worden binnengebracht, komen recht van ’t land. Afhankelijk van hoeveel tijd we hebben, snijden we ze met de hand, of met behulp van de machines in de zaak. Onze friet is altijd supervers,” vertelt eigenaar Erin.

Kaassaus en guacamole

“We hebben meer dan 22 soorten saus waar je uit kunt kiezen. Onze Joppiesaus is heel populair, net als de samurai saus, een pittige mayo,” aldus Erin. En aan dit uitgebreide assortiment wordt nu ook nog de kaassaus toegevoegd! Bij het idee van zo’n puntzak warme, huisgemaakte friet met een flinke laag kaassaus eroverheen loopt ons het water wel in de mond! De échte lekkerbekken kunnen ook nog kiezen voor een tweede topping om het af te maken, zoals bijvoorbeeld guacamole.

(Foto: Vlaams Friethuis Loket 13)

Winnen: 4 x frietje kaassaus met drankje

Wij mogen van Vlaams Friethuis Loket 13 wel vier mensen blij maken met deze warme lekkernij! Tag op Facebook degene met wie jij van zo’n lekker frietje kaassaus wil genieten en waarom jullie het verdienen, dan kiezen wij een winnaar. Zo kom je de koude wintermaanden wel door!

[UPDATE: de winnaars zijn inmiddels bekend]


Meer over Vlaams Friteshuis Loket 13 ontdekken?

Vlaams Friteshuis Loket 13 snackbars

Geopend11:30 - 18:30

Burchtstraat 55, Nijmegen

Bekijk meer:snackbars

Lees ook:

Erin van Loket 13: ‘We snijden de aardappels hier nog zelf’

Erkin Olami (46) begon vier jaar geleden Vlaams Friethuis Loket 13 in de Burchtstraat. Inmiddels is ...

adv.