Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: 2 x een rondvaart mét pannenkoeken op de Pannenkoekenboot

Aangeboden door De Pannenkoekenboot Nijmegen 28 juli 2019

Aan de Waalkade ligt de bekende Pannenkoekenboot. Op dit schip kun je onbeperkt genieten van heerlijke pannenkoeken terwijl je langs onze prachtige stad vaart. Nog nooit gedaan, of juist super-fan? Dan hebben we goed nieuws: we mogen namelijk 2 x entree voor 2 personen weggeven!

Waalbrug en stadseiland

Een rondvaart op de Pannenkoekenboot is populair in Nijmegen, zeker in de zomer. Daarom vaart de boot deze zomermaanden niet alleen op woensdag, zaterdag en zondag, maar van dinsdag tot en met zondag. Je stapt aan boord bij de Waalkade en laat je 75 minuten lang rondvaren op de Nijmeegse wateren, langs de Waalbrug, de het stadseiland en de Waalhaven.

Foto: Pannenkoekenboot

Onbeperkt pannenkoeken eten

Tijdens de vaart vertelt de kapitein van het schip over de highlights van Nijmegen. Zo krijg je een nieuwe blik op je eigen stad! Alsof dat nog niet genoeg is kun je ondertussen genieten van de lekkerste huisgemaakte pannenkoeken. En dat zit allemaal bij de prijs inbegrepen: je kunt dus echt onbeperkt genieten. Je kiest uit een pannenkoek met spek, appel of juist naturel, en je hebt ook nog eens keuze uit allerlei heerlijke toppings.

Foto: Pannenkoekenboot

Indoor ballenbak

Heb jij zin in een uitje met het hele gezin? Ook dat kan! Eerst schuif je met zijn allen aan tafel. Na het eten wordt voor de kids de indoor ballenbak geopend! Hier kunnen de kids lekker van de glijbaan, zó de ballenbak in. En dat terwijl jij met een drankje geniet van het uitzicht op het dek van het schip, ideaal!

Foto: Pannenkoekenboot

Win een rondvaart voor 2 personen

Ben jij helemaal enthousiast geworden over dit superleuke uitje? Dan hebben we goed nieuws voor je, want we mogen 2 x 2 entreebewijzen voor de Pannenkoekenboot weggeven. Dat is dus een rondvaart van 75 minuten, inclusief onbeperkt pannenkoeken eten. Laat in de comments op Facebook weten met wie jij dit leuke avontuur wil beleven, dan kiezen wij twee winnaars uit!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Pannenkoekenboot Nijmegen. Meer over De Pannenkoekenboot Nijmegen ontdekken?

De Pannenkoekenboot Nijmegen restaurants en horeca

Gesloten13:30 - 17:45

Waalkade , Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

adv.