Wijn, dansen en lekker eten: zo vier je de lente bij restaurant Beau

Aangeboden door Restaurant Beau 24 maart 2019

Elke seizoenswissel vier je bij restaurant Beau met een heel weekend feest! Gelukkig komt de lente er weer aan en ook hier weet Beau wel raad mee. Je kunt er in het weekend van 29, 30 en 31 maart namelijk dansen, eten en genieten van heerlijke wijnen. 

Dansen bij Beau

Het is drie dagen feest bij Beau, en de aftrap op vrijdagavond 29 maart belooft veel goeds. Omdat de lente nieuwe seizoensproducten met zich meebrengt introduceert restaurant Beau op vrijdagavond hun gloednieuwe kaart met een leuke actie! Die avond geniet je namelijk van een 4-gangen diner voor de prijs van een 3-gangen diner. Zo kun je extra genieten van alle heerlijkheden op de nieuwe kaart. Na het diner kun je lekker blijven plakken, want om 21.30 uur gaan alle tafels aan de kant en komt er een DJ! Een dansende start van de lente.

Een nieuw gerecht op de kaart van Beau: tartaar van tonijn, avocado creme, soja gelei en ingelegde groenten.

Fijn proeven met Beau

Zaterdag 30 maart geniet je bij Beau van heerlijke wijnen! Op zaterdagmiddag om 15.00 uur start de wijnproeverij van Sauter Wijnen onder begeleiding van een wijnsommelier. Wie zich inschrijft geniet voor 14,50 euro van verschillende wijnen met bijpassende hapjes geïnspireerd op de nieuwe menukaart. Op zaterdagavond geniet je ook van heerlijke wijnen, maar dan onder begeleiding van een fijnproefmenu. Alle gerechten op de kaart zijn te bestellen in een kleine versie, voor 7,50 euro per gerechtje. Natuurlijk kun je ook één gerecht van de kaart bestellen als je trek hebt in één variant.

(Foto: Unsplash)

Lazy Sunday

Elke zondag is het Lazy Sunday bij Beau, maar op zondag 31 maart is Lazy Sunday wel heel speciaal: het is dan namelijk de eerste Lazy Sunday van het nieuwe seizoen. Om dit te vieren zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd! Je ontspant onder het genot van lekkere drankjes, hapjes en muziek. Het is hét moment om even echt samen te zijn en te genieten. In de middag draait de dj van de Wijn & Vinyl mobiel en er is een cocktailbar in het restaurant. En die cocktailbar staat in het teken van gin tonics! Wil je liever een lekker glaasje proosten, dan kun je gaan voor het high wine arrangement. Je krijgt dan een glas champagne en twee heerlijke wijnen van de fles, een borrelplank en als diner een special van de chef. Dit arrangement kost 38,50 euro en is zeer geschikt om lekker te ontspannen met je vrienden of familie op zondag!

Meer info vind je op de website van restaurant Beau


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Beau. Meer over Restaurant Beau ontdekken?

Restaurant Beau restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 00:00

Driehuizerweg 285, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.