Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Hier geniet je van een prachtige zonsondergang bij de Waal

Aangeboden door Bistrobar Bankoh 30 augustus 2019

Met de zomervakantie (vers) in het achterhoofd is het moeilijk afscheid nemen van die lekkere zomerse vibes. Maar gelukkig woon je in Nijmegen en kun je dit vakantiegevoel gewoon vasthouden! Lekker turen over de Waal met een verse cocktail bijvoorbeeld? Kom eens kijken bij Bankoh!

Terras met uitzicht

Bistrobar Bankoh opende oktober 2018, maar het zomerseizoen leverde tot nu toe al magische plaatjes op! Het terras met uitzicht op de spoorbrug én de Oversteek heeft de avondzon goed te pakken. Zo is Nijmegen op haar mooist! Wij Nijmegenaren zijn nogal trots op onze prachtige Waal en haar bruggen. Bij Bankoh heb je een waanzinnig uitzicht over de rivier waardoor je lekker ontspannen kunt genieten van een heerlijk avondje uit.

Foto: Bankoh

Smaak van Azië

Bij Bankoh geniet je van de smaak van Azië, maar met een eigen bistrobar-twist. Het broertje van Bistrobar Berlin (ook al zo’n lekkere hang-out) serveert de smaak van Zuid-Oost Azië. Ook voor een fijne cocktail, een bijzondere Gin-Tonic of een waanzinnige fles wijn ben je aan het juiste adres! Je bekijkt de online menukaart hier.

Foto: Bankoh

Spannende cocktails

Niet alleen de gerechten van Bankoh zijn bijzonder van smaak: je kunt er ook een heleboel spannende cocktails bestellen. Er is een grote variatie aan gin-tonics te vinden op de kaart, maar je kunt ook eens gaan voor een saké. Ben je een wijnliefhebber? Vraag dan naar de wijnkaart, samengesteld door de jongens van Firma Druivensuiker.

Ga op vakantie in eigen stad

Ben je dus een beetje gek op nieuw, bijzondere smaak, of gewoon op zoek naar een heerlijke sunset? Loop dan eens binnen bij Bankoh!


Meer over Bistrobar Bankoh ontdekken?

Bistrobar Bankoh restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 00:00

Kaapstander 286, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.