Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ondernemers opgelet: ‘Zonder de juiste juridische documenten kan het flink misgaan’

Aangeboden door Waterdicht 29 mei 2020

Lars (22) en Sam (24) leerden elkaar kennen tijdens hun studie Rechten aan de Radboud Universiteit. Al tijdens hun studie kwamen ze erachter dat veel ondernemers juridisch niet goed ingedekt zijn. “Met Waterdicht stellen we concrete juridische documenten op voor ondernemers, zoals algemene voorwaarden. Daarnaast geven we advies over hoe je als ondernemer het door ons opgestelde document moet gebruiken. Dat alles doen we voor een eerlijke prijs,” vertelt Lars.

Mentaliteit

Lars en Sam hebben naast hun studie Rechten ook de topsport gemeen. Lars sportte op topniveau als basketballer en Sam voetbalde op hoog niveau. De mentaliteit die daarvoor nodig is komt goed van pas bij het runnen van Waterdicht. Sam: “Toen we begonnen met Waterdicht werkten we vooral voor ZZP’ers. Door gefocust te zijn en de best mogelijke kwaliteit te leveren zijn we inmiddels hard gegroeid. We werken nu ook voor grote stichtingen en ondernemingen.”

Sam (links) en Lars. (Foto: Waterdicht)

Rechtswinkel

Sam werkte naast zijn studie als voorzitter van een Rechtswinkel. “Daar kwamen veel ondernemers langs die behoefte hadden aan een juridisch vangnet. Als je een ondernemer bent of zelfstandige, heb je misschien helemaal geen kaas gegeten van alle juridische termen. Toch kan het je veel ellende opleveren als je je zaken niet goed geregeld hebt.”

Professioneel, laagdrempelig en betaalbaar

Waterdicht heeft een transparante werkwijze waardoor je als ondernemer precies weet waar je aan toe bent. “We zijn een professionele organisatie met een laagdrempelig karakter. Met onze lage kosten en overzichtelijke werkwijze houden we ook rekening met starters en kleine ondernemingen, iedereen kan bij ons terecht. Het contact is persoonlijk en we werken snel. Het verkrijgen van nieuwe of geactualiseerde juridische documenten kan bij ons op korte termijn.”

(Foto: Waterdicht)

Levertijd en aansprakelijkheid

Naast algemene voorwaarden voorzien Lars en Sam met hun bedrijf Waterdicht ook in andere juridische documenten. “Denk aan overeenkomsten van opdracht en privacyverklaringen. Als je als ondernemer één keer zo’n document hebt, kun je het daarna voor elke opdracht of klant gebruiken. Het is wel van belang dat je de voorwaarden ook nog laat accepteren door de tegenpartij. Wij maken voorwaarden die op maat zijn, én we leggen op een begrijpelijke manier uit waar je je voor indekt. Zo ben je in één keer en voor langere tijd voorzien!”

Geïnteresseerd in de diensten van Waterdicht? Neem dan vrijblijvend contact op!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Waterdicht. Meer over Waterdicht ontdekken?

Waterdicht

Geopend09:00 - 18:00

, Nijmegen

adv.