Voorjaarsinspiratie: kom op tweede paasdag naar Woonboulevard Nijmegen

Aangeboden door Woonboulevard Nijmegen 11 april 2019

Als de seizoenen wisselen begint het vaak te kriebelen: misschien wil je een nieuwe inrichting, een andere bank of gewoon een heel nieuwe uitstraling van je woning. Wil jij inspiratie opdoen? Kom dan op tweede paasdag naar Woonboulevard Nijmegen en kijk om je heen!

Kortingen en acties

Woonboulevard Nijmegen vind je aan de Wijchenseweg. Op die locatie kun je heel makkelijk parkeren, en je vindt er maar liefst 19 woonwinkels! Op tweede paasdag zijn die woonwinkels allemaal geopend van 12.00 tot 17.00. Tijd zat dus om lekker rustig rond te kijken en inspiratie op te doen voor jouw eigen woning en interieur. En omdat het Pasen is vind je ook nog allerlei toffe kortingen en acties in de winkels.

Nieuwste trends

Voor elk budget en elke smaak is er bij Woonboulevard Nijmegen wel iets te vinden. Je shopt er de nieuwste trends op het gebied van inrichting en styling, en je vindt er leuke accessoires. Of je nou op zoek bent naar een keuken, badkamer, meubels, vloeren of woonaccessoires: je vindt het er allemaal. Om ervoor te zorgen dat ook de kinderen tweede paasdag een leuke tijd hebben loopt er ook een paashaas rond met leuke traktaties. Zo is er voor iedereen iets te beleven!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Nijmegen. Meer over Woonboulevard Nijmegen ontdekken?

Woonboulevard Nijmegen woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Wijchenseweg 150, Nijmegen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.