Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vier de zomer: win gratis cocktails bij Popocatepetl

Aangeboden door Popocatepetl 14 augustus 2019

Ben jij ook een echte zomer-lover? Gelukkig woon je in Nijmegen en hoef je niet ver weg te gaan om te genieten van tropische sferen! Bij Popocatepetl in de van Welderenstraat kom je namelijk meteen in de vakantiesfeer met de uitgebreide cocktailkaart. Dat is dus zomers genieten, dichtbij huis!

Tequila, limoesap en zout

Popocatepetl is al jaren een begrip in Nijmegen als het gaat om lekker en betaalbaar Mexicaans eten. Toch weet niet iedereen dat je er ook superlekker kunt borrelen! Naast de lekkere Mexicaanse biertjes vind je bij Popocatepetl ook een uitgebreide assortiment aan cocktails. Een klassieker is natuurlijk de Popo Margarita, een cocktail met tequila, limoensap en zout. Zo’n cocktails is superverfrissend, alsof je op het strand ligt!

De Popo Margarita. Foto: Popocatepetl.

Mocktails en Sangria

Ook Gin & Tonics zijn superpopulair. Wist je dat je op de cocktailkaart van Popocatepetl ook ‘mocktails’ vindt? Dat zijn cocktails zoals je ze kent, alleen dan zonder alcohol. Kun je lekker genieten zonder kater! Naast alle cocktails mag een zomers glas sangria natuurlijk ook niet ontbreken op de kaart. Genoeg om de zomer in Nijmegen extra feestelijk en tropisch te maken dus!

Gin Tonic bij Popocatepetl. Foto: Popocatepetl.

Winnen: 3 x 2 cocktails

Heb jij dorst gekregen en wil je graag eens zo’n lekkere cocktail van de kaart proeven? Goed nieuws, wij mogen er 3 x 2 weggeven. Laat in de comments op Facebook weten met wie jij wil genieten van zo’n lekkere zomerse mix, dan kiezen wij drie gelukkige winnaars uit. Proost!


Meer over Popocatepetl ontdekken?

Popocatepetl mexicaanse restaurants

Gesloten17:00 - 23:00

Van Welderenstraat 92, Nijmegen

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

adv.