Grote kans dat jouw opa hier al heenging: familiebedrijf van Mameren zit al ruim 100 jaar in Nijmegen

Aangeboden door H. van Mameren 26 juli 2018
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Van Mameren is een van de langst bestaande bedrijven in Nijmegen. Ze maken houten kozijnen, ramen en deuren voor Nijmeegse huizen. Benieuwd hoe het kan dat ze al zó lang bestaan? Dat heeft te maken van vakmanschap en kwaliteit. Voor deze 5 zaken ga je als Nijmegenaar naar van Mameren. 

Kozijnen

Wil jij je houten kozijnen vervangen maar wil je ze wel precíes zoals ze waren? Van Mameren doet het voor je! Je kunt zelf of samen met de experts van van Mameren een ontwerp maken zodat je precies krijgt wat jij wil. Je krijgt ook nog eens advies over de beste passende houtsoort en constructie.

Serre’s

Voor wie op zoek is naar duurzaam materiaal is van Mameren ook bij uitstek the place to be. Wil jij je woning uitbreiden met een serre, dan geeft van Mameren je advies op maat zodat je precies krijgt wat je wil. Als je wil komen ze zelfs naar je huis om met je mee te denken! Je kunt ook een kijkje nemen in de showroom naar de voorbeeldopstellingen op ware grootte.

Glaswerk

Wat is er nou prachtiger dan een mooi glas in lood raam? Van Mameren maakt het voor je met een door jouzelf aangeleverd motief. Het is ook mogelijk om van oude glas in loodramen dubbel glas te maken! Veiligheidsglas is ook een optie: het is inbraakwerend, geluid isolerend en minder breukgevoelig.

Renovatie

Renovatie klinkt alsof er veel verloren zal gaan, maar dat hoeft volgens van Mameren niet zo te zijn. Renoveren is een van de specialismen die binnen het bedrijf ver zijn ontwikkeld. Gezien de jarenlange ervaring op dit gebied kunnen ze situaties goed inschatten en leveren ze het best mogelijke resultaat.

Trappen

Trappen inmeten, ontwerpen, maken en plaatsen is een vak. De uitstraling kan beeldbepalend zijn voor een hal of vertrek maar een trap moet ook lekker lopen, de ruimte optimaal benutten, stevig en duurzaam zijn. Laat dat maar over aan de vaklui van van Mameren!

Meer informatie, prijzen en afspraken vind je op de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door H. van Mameren. Meer over H. van Mameren ontdekken?

H. van Mameren klusbedrijven

Gesloten07:45 - 17:00

Oude Weurtseweg 13, Nijmegen

Bekijk meer:klusbedrijven

 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.