Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Mameren: ‘Ambachtelijk vakmanschap en liefde voor het vak staan centraal’

Aangeboden door H. van Mameren 14 maart 2020

Familiebedrijf Van Mameren is één van de oudste bedrijven van onze stad. Ruim 100 jaar lang zorgen de professionals ervoor dat Nijmeegse huizen worden voorzien van houten kozijnen, ramen en deuren. Wij gingen in gesprek met deze harde werkers!

Hein van Mameren richtte de firma al voor de Tweede Wereldoorlog op. In het begin fabriceerden ze voornamelijk grafkisten en kuipwerken voor industrieel gebruik. Ze waren toonaangevend in Nijmegen en voorzagen ook in de behoefte van bekende Nijmeegse bedrijven zoals de Honigfabriek, zijdefabriek Nyma en jamfabriek Taminuiau.

Liefde en ambacht

Het uitvoeren van opdrachten voor particulieren werd een steeds groter deel van hun werk. Ook als je nu een nieuw kozijn, deur of raam nodig hebt denk je al gauw aan Van Mameren. “Mensen kloppen bij ons aan omdat ambachtelijke vakmanschap en liefde voor het vak bij ons centraal staan. Je vindt bij ons een eerlijke prijs en dat gaat niet ten koste van de kwaliteit. Wij zijn niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste.”

Nooit meer weggegaan

De medewerkers van Van Mameren werken als een hecht team samen. Ze kennen elkaar door en door. “Veel van ons zijn hier al jong begonnen. Ze zijn erin gegroeid en nooit meer weggegaan. We kennen elkaar allemaal heel goed. Daardoor zijn we op elkaar ingespeeld en dat maakt ons flexibel. Het werkt gewoon lekker.”

(Foto: Van Mameren)

Vertrouwen

Van Mameren is een succesvolle zaak. “Wij doen niet aan garantie, maar werken op basis van vertrouwen. Als er iets is, dan bel je. We lossen het altijd samen op,” vertelt Hans. “Ik ontmoet elke dag nieuwe mensen. We hebben zulke leuke klanten! Het persoonlijke contact en wederzijdse vertrouwen is bij ons van essentieel belang.”

Verhuizen

Na jaren in Nijmegen te hebben gezeten gaat het familiebedrijf nu verhuizen naar Wijchen. “We zijn er klaar voor om ook daar een prachtige zaak op te bouwen!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door H. van Mameren. Meer over H. van Mameren ontdekken?

H. van Mameren klusbedrijven

Gesloten07:45 - 17:00

Oude Weurtseweg 13, Nijmegen

Bekijk meer:klusbedrijven

Meer over Van Mameren:

Van de oude Weurtseweg naar Wijchen: van Mameren verhuist

Van Mameren heeft zich inmiddels gevestigd in Nijmegen als één van de bekendste bouw- en klusbedrijv...

Familiebedrijf van Mameren zit al ruim 100 jaar in Nijmegen: ‘Grote kans dat jouw opa hier nog kwam’

Toppers: familie van Mameren voorziet Nijmegenaren al vier generaties lang in houten woonartikelen

adv.