Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vakantie in de buurt: deze boerderij aan het water bij Nijmegen is te huur

Aangeboden door Bij Ceulemans 4 juli 2020

Het wordt een andere zomer dan we gewend zijn. Misschien had je een vliegvakantie gepland die niet doorgaat, of moet je je vakantie op een andere manier inrichten. Voor wie deze zomer op zoek is naar een heerlijk zomerverblijf in de buurt hebben we goed nieuws: bij Bij Ceulemans huur je deze prachtige boerderij!

Huur een boot of bouw een vlot

Bij Ceulemans ligt recht aan de Kraaijenbergseplassen. Het is natuurlijk lekker om deze zomer aan het water te zijn, maar nóg leuker als je iets te doen hebt! Gelukkig komt dat bij Bij Ceulemans helemaal goed: op de Kraaijenbergseplassen kun je namelijk surfen, SUP-boarden, een zeilboot huren of met een motorbootje het water op. Je kunt er ook voor kiezen om zeilles te nemen, of om met z’n allen een vlot te bouwen. Zo ben je lekker bezig en er is voor iedereen wat leuks, ook voor de kleintjes.

Van alle gemakken voorzien

De groepsaccommodatie bij Bij Ceulemans is zeer ruim opgezet. Zo zijn er bijvoorbeeld veertien slaapkamers! De keukens, de eetruimten en de zithoeken lopen in elkaar over waardoor je altijd gezellig bij elkaar bent, en toch genoeg ruimte hebt om je terug te trekken. Alle keukens zijn voorzien van een oven, een magnetron, koelkasten en natuurlijk een vaatwasser. In het hele appartement vind je WiFi en er zijn boeken en spelletjes. Gaan er kinderen mee? Die hebben ook genoeg te doen!

Terras, weiland en water

Door de openslaande deuren kun je lekker op het terras in het zonnetje zitten, middenin de natuur. Op het weiland naast de boerderij trap je een balletje, en in de kindertuin kan zorgeloos en veilig worden gespeeld door grote en kleine kinderen. En bij warm weer plons je natuurlijk zo het water in!

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op de website van Bij Ceulemans of neem vrijblijvend contact op. Deze zomer gelden er aangepaste tarieven, vraag ernaar bij de eigenaar.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Ceulemans. Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

GeopendHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.