Tof! Hier eet je home-made kroketten gemaakt van Radler bier

Aangeboden door DeDaale Spijs&IJs 7 maart 2019

Als je uit lunchen gaat wil je natuurlijk genieten van zo vers mogelijke producten. Dat kan bij DeDaalse Spijs & IJs aan de Daalseweg! Daar maakt Stefan in de keuken naast lekkere broodjes ook de lekkerste kroketten, met de meest bijzondere ingrediënten!

Kroket met een twist

Stefan probeert altijd creatief te zijn in zijn productkeuze, vertelt hij. “Ik vind het belangrijk dat alles huisgemaakt is. Door de zomerse temperaturen in februari kwam ik op het idee om weer kipkroketten te maken met Radlerbier. In de herfst waren er hertkroketten, Nimweegs wild, en kroketten van rundvlees gestoofd in bockbier. Zo kunnen de gasten steeds weer van iets nieuws genieten!”

Deze superlekkere kroketten eet je bij DeDaale.

Licht zuurtje

De Radler kipkroketten zijn al eerder in de smaak gevallen. “Het is gewoon een kipkroket, maar dan met een licht zoetje en zuurtje van citroen en limoen, heerlijk fris! We hebben natuurlijk ook altijd een vegetarische kroket, nu gemaakt van oude kaas gecombineerd met Emmenthaler. Ook die maak ik zelf in onze keuken. Je krijgt bij ons altijd kroketten met een bijpassende dip, brood of frietjes en een salade.”

Bekende kunstenaars

Ben jij niet zo van de kroketten, maar ben je wel benieuwd wat deze sfeervolle zaak nog meer op de kaart heeft staan? Loop dan vooral eens binnen en bekijk de superleuke menukaart. “Al onze gerechten zijn vernoemd naar bekende schilders. Vanaf dag één loopt vooral de ‘Aelbert Cuyp’ supergoed. Dit gerecht bestaat uit twee dikke boterhammen besmeerd met een avocadocrème en belegd met rucola, gerookte makreel en gebakken champignons,” vertelt Stefan.

Loop zelf eens binnen en geniet van de lekkere gerechtjes bij van DeDaale Spijs & IJs!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door DeDaale Spijs&IJs. Meer over DeDaale Spijs&IJs ontdekken?

DeDaale Spijs&IJs restaurants en horeca

Nu open09:30 - 17:00

Daalseweg 279, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.