Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! Dit is er te doen tijden het gratis (!) festival TheaterAvenue in het Kronenburgerpark

Aangeboden door Theater Avenue 9 juni 2019

Zin in een leuk dagje uit? Dan hebben we goed nieuws voor je, want TheaterAvenue komt weer naar Nijmegen! Op 21, 22 en 23 juni kun je in het Kronenburgerpark genieten van allerlei theater- , dans- en cabaretvoorstellingen, voor kinderen én volwassenen. En alsof dat nog niet leuk genoeg is, is het festival ook nog eens helemaal gratis! 

Loop rond en kies je voorstelling

Foodtrucks, voorstellingen, een groot terras en muziek: je vindt werkelijkwaar álles voor een leuk dagje uit bij TheaterAvenue in Nijmegen. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je loopt rond door het park en maakt een keuze uit één van de vele korte voorstellingen die er te zien zijn. Daarnaast geniet je van poffertjes van Pofferdikkie, pizza’s van de Pizzabakfiets en natuurlijk een lekker drankje om mee op het terras te strijken.

Kinderprogramma

TheaterAvenue is leuk voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen! Er is een ruime keuze uit kortdurende, leuke kindervoorstellingen. Eén daarvan is bijvoorbeeld van De Wolven. In het theaterstuk Krone heeft de Koning van Noorwegen een belangrijke missie. Hij gaat op pad en laat niet alleen zijn drie dochters achter, maar ook zijn kroon! Op een luchtige en begrijpelijke manier wordt in dit stuk verteld wat het idee van macht met je kan doen. 

Foto: TheaterAvenue

Kruit! festival

Voor de mensen die al vaker naar het TheaterAvenue festival zijn geweest is er een leuk nieuwtje. In het hart van het festivalterrein vinden we dit jaar namelijk voor het eerst het Kruit! festival. Bij dit podium geniet je van live muziek: van de dikste funk en hiphop tot de meest swingende jazz, blues en soul. Zie jij jezelf al staan met de ondergaande zon en een biertje in de hand?

Posted by Cabaretduo Grof Geschud on Thursday, 6 June 2019

Winnen: kaarten voor Grof Geschud

Een bekend cabaretduo dat tijdens TheaterAvenue te bewonderen is, is Grof Geschud. Dit Vlaams-Nederlands cabaretduo deed zelfs al mee met Cameretten! Van ridders tot perenvlaai, van Plato tot bejaarden: in hun show LIJMEN komt het allemaal voorbij. Kaarten voor deze voorstelling koop je ter plekke, maar wij mogen er alvast vier weggeven! Met wie wil jij deze toffe voorstelling bekijken en waarom? Laat het ons weten in de Facebook comments en wie weet win jij deze 4 kaartjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Theater Avenue. Meer over Theater Avenue ontdekken?

Theater Avenue vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Kronenburgerpark, Nijmegen

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.