Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Toch nog wandelen in Nijmegen: zo loop je de Alternatieve Vierdaagse

Aangeboden door Lopers Company Nijmegen 1 juli 2020

Geen gladiolen op de St. Annastraat, geen start op de Wedren en geen feest in de dorpen: dit jaar wordt er geen Vierdaagse gelopen. Dat is natuurlijk heel jammer voor alle wandelaars. Daarom heeft de wandelbond de Alternatieve Vierdaagse opgezet. En jij kunt meedoen!

Digitaal alternatief

Het zal de rustigste derde week van juli sinds tijden worden, nu de Vierdaagse is afgelast. Om de teleurgestelde wandelaars tegemoet te komen, heeft de wandelbond de Alternatieve Vierdaagse opgezet. Dat is een digitaal alternatief voor de Vierdaagse. Heb jij je niet ingeschreven voor de Vierdaagse 2020? Dan kun je toch meedoen, want iedereen kan zich aanmelden.

Geen officieel parcours

Tijdens de Alternatieve Vierdaagse hoef je niet op het officiële parcours te lopen. Met de speciale app kun je namelijk zelf een route bij jou in de buurt maken. Daardoor is het minder druk op de route en kun je gewoon starten vanuit de voortuin! Je loopt een afstand tussen de 10 en de 50 kilometer, dus ook als je een relatief korte wandeling wil maken of niet helemaal getraind bent kun je meedoen.

Goede wandelschoenen

Het enige wat je nodig hebt om mee te doen aan de Alternatieve Vierdaagse zijn dus een smartphone om de Wandel.nl-app te downloaden, en een paar goede wandelschoenen. Bij Lopers Company aan de Bloemerstraat kun je terecht voor een loopanalyse, om te kijken welke wandelschoenen het beste passen bij jouw voeten. Ze zijn al jaren gespecialiseerd in wandelschoenen en hebben een uitgebreide collectie schoenen en sokken. Onderzoek dus wat voor een type wandelaar jij bent en voor welk type voet jij een passende wandelschoen kunt gaan zoeken.

20 euro korting

Om de wandelaars van de Alternatieve Vierdaagse aan te moedigen heeft Lopers Company twee speciale aanbiedingen. Op vertoon van dit artikel koop je nu twee paar wandelsokken van het merk Falke met korting, en krijg je 20 euro korting op een paar goede wandelschoenen! Zo kun je deze zomer lekker wandelen én zijn de schoenen vast ingelopen voor de Vierdaagse 2021. Succes!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lopers Company Nijmegen. Meer over Lopers Company Nijmegen ontdekken?

Lopers Company Nijmegen sportwinkels

Geopend13:00 - 17:00

Bloemerstraat 14-18, Nijmegen

Bekijk meer:sportwinkels

adv.