Superlekker! Win een etentje bij Café de Plak

Aangeboden door Café de Plak 10 januari 2019

Sommige eetcafé’s zijn een begrip in onze stad, zo ook Café de Plak. Hun kaasgehakt is wereldberoemd in Nijmegen. En wij hebben heel goed nieuws: we mogen een etentje voor twee weggeven!

Vegetarisch en veganistisch

Bij Café de Plak vinden ze het heel normaal dat je ook als vegetariër superlekker kunt eten. Elke dag bereiden de koks hun gerechten met verse groenten. Er staan dan ook genoeg superlekkere vega-gerechten op de kaart! Denk bijvoorbeeld aan geitenkaasloempia’s met hazelnoot en rucola, of het overheerlijke kaasgehakt met frietjes en salade. Er zijn zelfs verschillende veganistische opties, zoals bijvoorbeeld tempeh en tahoe met een oosters sausje met nootjes. Van het kaasgehakt is zelfs een veganistische variant te bestellen!

Vlees, vis en speciaalbier

Bij Café de Plak kun je een heerlijk speciaalbiertje bestellen, bijvoorbeeld van Nijmeegse brouwerij de Hemel. Maar je drinkt er ook een lekkere biologische limonade of een glaasje Pinot Grigio. Op de kaart vind je onder andere lever met spekjes en ui, kogelbiefstuk van de grill en verse makreelfilet uit de oven. En als je na al dat heerlijks nog niet vol zit, kun je ook nog genieten van een huisgemaakte brownie of een huisgemaakte veganistische kokosroomtaart. Alle gerechten worden bereid in de gloednieuwe keuken van Café de Plak.

Wisseltap:- Grimbergen Blond 6,7%- Kwaremont Bockbier 6%Extra op fles:- La Trappe witte trappist 5,5%- Brewdog…

Posted by Café De Plak on Monday, 22 October 2018

Win een etentje voor twee

Is het alweer veel te lang geleden dat jij lekker bent aangeschoven bij Café de Plak voor een gezellige avond? Doe dan mee en win een diner voor twee! Als je wint krijg je twee keer een hoofdgerecht en twee drankjes per persoon van het huis. Helemaal gratis dus! Het enige wat je moet doen is in de comments op Facebook laten weten wie jij mee uit eten wil nemen. Wij kiezen een gelukkige winnaar! Succes!

[UPDATE]  Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt dus geen etentje meer winnen. 

Café de Plak restaurants en horeca

Nu open12:00 - 23:00

Bloemerstraat 90, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.