Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slaap je slecht? 5 x beter slapen in de zomer

Aangeboden door totaalBED Nijmegen 26 augustus 2019

Yes, de zon is terug! Met het warme weer is het niet altijd even gemakkelijk om lekker te slapen. Warmte, muggen of lawaai kunnen je nachtrust flink verstoren. Wees gerust, met deze vijf tips van totaalBED slaap je straks als een roos!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Ventilatie

Foto | totaalBED

De ideale temperatuur om te slapen is ongeveer achttien graden. Zorg dus voor een koele luchtstroom in je slaapkamer. Als het buiten warm is doe je er goed aan om ramen en deuren gesloten te houden. Koelt het af, zet dan het raam wijd open om te ventileren.

Lekker luchtig slapen begint met een goed matras. De pocketveermatras Dahlia biedt ondersteuning voor het hele lichaam. De ‘losstaande’ veren garanderen perfecte ventilatie, de hele nacht lang. Bovendien is dit matras anti-allergisch. Heb je last van huisstofmijt dan is dit de oplossing!

En extra leuk: dit matras is door de Consumentenbond beoordeeld met een 7,6, daarom ontvang je hierop tijdelijk 50 procent korting!

Katoen

Foto | totaalBED

Lig jij vaak zwetend in bed, vermijd synthetische dekbedden dan. Deze nemen de temperatuur van jouw lichaam over en dat wil je niet als je het warm hebt. Dit katoenen zomerdekbed geeft van nature verkoeling en warmt niet snel op. Perfect voor de zomermaanden! Combineer het dekbed met dit hoofdkussen met cooltouch voor perfecte ondersteuning én verkoeling.

Airco

Fan Ventilator GIF by Deutsches Rotes Kreuz - Find & Share on GIPHY

Slapen met een ventilator kan een uitkomst zijn tijdens warme dagen. Dankzij het frisse windje kan je rustig in slaap vallen en bovendien houdt de ventilator muggen op een afstand! Muggen zijn namelijk te licht om tegen de wind in te vliegen. Heb jij geen ‘wapper’? Maak dan je eigen airco met flessen bevroren water. Zet (bevroren) flessen voor het open raam. De buitenlucht die de slaapkamer instroomt komt dan gekoeld binnen. Extra tip: zet ze in een bakje om de condens op te vangen.

Last van verkeer dat buiten voorbij rijdt of hebben de buren een feestje? Gebruik dan oordoppen en een slaapmaskertje voor ongewenst licht en geluid dat via het open raam de slaapkamer binnendringt.

Watergel

Foto | totaalBED

Heb je het tijdens de zomer snel warm? Watergel zorgt voor verkoeling en is bovendien ook nog eens drukverlagend, twee vliegen in één klap dus! Dit topmatras met watergel past perfect op elke boxspring, bijvoorbeeld op boxspring Nightline die je nu met dertig procent korting aanschaft.

Ga je op roadtrip deze zomer? Een topmatras kun je prima gebruik in de caravan. Lekker comfortabel slapen, ook op vakantie!

Verkoeling

Wake Up Sleeping GIF - Find & Share on GIPHY

Word je nog steeds niet fris wakker? Leg je kussensloop en laken dan overdag in het vriesvak (let op: gebruik een zak die bedoeld is voor de vriezer). Wedden dat je met deze truc zonder warmte wegdroomt. Welterusten!


Meer over totaalBED Nijmegen ontdekken?

totaalBED Nijmegen woonwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Wijchenseweg 166, Nijmegen

Bekijk meer:woonwinkels

Zomersale: 30% korting op alle boxsprings

Lekker slapen? Goed nieuws, want op alle boxsprings van totaalBED krijg je nu dertig procent korting...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.