Stralen tijdens de feestdagen: bij Haarstudio Sara geef je je haar een oppepper

Aangeboden door Haarstudio Sara 27 november 2018

Iedereen wil er tijdens de feestdagen zo mooi mogelijk uitzien. Een stralende bos haar hoort daar natuurlijk bij! En daarom hebben we goed nieuws, want bij Haarstudio Sara profiteer je van superleuke kortingen.

Iedere dinsdag en woensdag 10 euro korting op kleuren

Moet jouw uitgroei nodig bijgewerkt worden? Of is het tijd voor een nieuw, fris kleurtje? Maak dan een afspraak op dinsdag of woensdag bij Haarstudio Sara! Je krijgt dan namelijk 10 euro korting op een behandeling. En dat is nog niet alles, want als je komt knippen en kleuren krijg je een gratis shampoo mee naar huis. Mannen krijgen na een knipbeurt bij aankoop van een product ook een flesje shampoo mee. Voordelig voor iedereen dus!

Geef je haar een Keratineboost

Is jouw haar dof en futloos en kan het wel een oppepper gebruiken? Dan kun je bij Haarstudio Sara genieten van een keratinebehandeling. Voor de behandeling worden uitsluitend natuurlijke producten gebruikt: het is dus niet schadelijk voor je haar. In tegendeel! Door een keratinebehandeling wordt je haar juist pluisvrij en gezond. En op donderdag krijg je nu ook nog eens 30 euro korting!

Houd geverfd haar mooi

Als je haar geverfd is, moet je er extra goed voor zorgen. Bij Haarstudio Sara kun je daarom gebruik maken van een behandeling met Olaplex: hét middel om geverfd haar mooier, sterker, glanzender en gezonder te maken. Dit haarproduct herstelt namelijk de gebroken zwavelbruggen in chemisch behandeld haar. En dat is precies waar het haar om vraagt als het beschadigd is! Vooral voor vrouwen met geblondeerd haar is het echt een uitkomst. Goed om te weten; het treatment is vrij van siliconen.

Kijk voor meer informatie over de behandelingen op de website van Haarstudio Sara of neem contact op. Laat je haar weer stralen!

Topper

30 euro korting op Keratinebehandeling voor futloos haar

Haarstudio Sara
- Geldig t/m 31 dec 2018
Topper

Iedere dinsdag en woensdag 10 euro korting op kleuren

Haarstudio Sara
- Geldig t/m 31 dec 2018

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Haarstudio Sara. Meer over Haarstudio Sara ontdekken?

Haarstudio Sara kappers

Nu gesloten09:00 - 18:00

burghardt van den berghstraat 93, Nijmegen

Bekijk meer:kappers

 

adv.