Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rustig werken: je huurt nu een werkplek bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Aangeboden door Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent 12 mei 2020

Door de maatregelen rondom het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus moeten we zoveel als het kan thuiswerken. Dat is niet voor iedereen een fijne situatie. Ben jij naarstig op zoek naar een rustige werkplek? Dan hebben we goed nieuws, want die kun je nu huren bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent!

Rustig werken

Marijn van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent vertelt: “We zien dat het thuiswerken niet voor iedereen goed werkt. Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen, dan kan het fijn zijn om een plek te hebben waar je even rustig kunt werken. Omdat onze hotelkamers niet allemaal bezet zijn hebben we besloten om die te gaan verhuren als werkplek.”

(Foto: Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent)

Eigen Nespresso-machine

Het gebruik van de kamers is helemaal in lijn met de maatregelen van het RIVM. “De kamer wordt vanzelfsprekend superschoon aangeboden. Daarnaast hanteren wij aangepaste schoonmaakschema’s en worden bijvoorbeeld ieder uur handvatten, deurknoppen en contactoppervlakken, zoals in de lift, gedesinfecteerd. In de kamer zelf beschik je over een bureau, een eigen Nespresso-machine inclusief cups, waterkoker inclusief theezakjes, een fles Valk-mineraalwater, onbeperkte toegang tot WiFi en natuurlijk eigen sanitair.”

(Foto: Van der Valk)

Roomservice en Lola’s bar

Bijkomend voordeel: als hotelgast mag je gebruikmaken van alle faciliteiten van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent, dus ook de horeca. “Omdat je hotelgast bent, mag je lunchen en dineren in ons restaurant of Lola’s Bar. We hanteren een iets kleinere kaart dan normaal, maar natuurlijk is er ruime keuze. Je kunt ook kiezen voor roomservice! Helaas mogen wij tot 1 juni nog geen gasten van buitenaf ontvangen.”

(Foto: Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent)

Gratis parkeren

Je kunt uitsluitend in je eentje gebruikmaken van een werkplek, dus voor overleg zijn de kamers niet geschikt. “Maar als je een rustige plek nodig hebt om te werken met een prachtig uitzicht over stad is het ideaal! Je kunt bij ons gratis parkeren en het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent ligt naast treinstation Nijmegen Lent.”

BronL Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.

Halve of hele dag

Lijkt het je wat om een werkplek te huren? Dat kan! Voor een halve dag, van 8.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 18.00 uur betaal je 30 euro, voor een hele dag, van 8.00 tot 18.00 uur, betaal je 45 euro. Als je een werkplek een week lang wil huren kan dat ook.  Meer informatie vind je op de website van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent! Je kunt ook even bellen voor meer informatie.


Meer over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent ontdekken?

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent hotels

GeopendHele dag

Hertog Eduardplein 4, Nijmegen

Bekijk meer:hotels

Lees ook:

Marije van der valk Nijmegen-Lent

Dit betekent gastvrijheid voor de eigenaresse van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Gastvrijheid, een term die vaak gebruikt wordt in de hotelwereld. Maar wat betekent het nou eigenlij...

5 x duurzaam en lekker ontbijten bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Toen in Nijmegen: de bouw van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent (foto’s)

adv.