Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rennend 2020 in: met deze hardlooptraining in Nijmegen bereik je ein-de-lijk je doel

Aangeboden door Lopers Company Nijmegen 14 december 2019

Heb jij je vol goede moed ingeschreven voor de Stevensloop maar kun je nog wel wat begeleiding gebruiken? Wil jij al jaren beginnen met hardlopen maar heb je geen idee hoe? Of ben jij een doorgewinterde loper maar wil je graag je looptechniek verbeteren? Goed nieuws: Lopers Company – al ruim 35 jaarplace to be voor hardlopers in Nijmegen – start vanaf 6 januari met hardlooptrainingen vanuit de winkel in de Bloemerstraat.

De trainingen staan onder leiding van Christine Venhuizen, zelf gepassioneerd hardloopster en tevens trainer bij Running Team Simba – je weet wel, die groep Nijmeegse hardlooptalenten. Het thema ‘plezier in het hardlopen’ staat centraal tijdens de trainingen van Lopers Company. Binnen het LC Training Team zal er daarnaast uitgebreid aandacht zijn voor het verbeteren van de looptechniek.

Tekst loopt verder onder afbeelding.

Beeld: Lopers Company

Hardlooptrainingen voor alle niveaus

Het LC Training Team is geschikt voor hardlopers van alle niveaus. Van beginnende lopers die wel een stukje begeleiding kunnen gebruiken tot lopers die op zoek zijn naar meer plezier en afwisseling in hun trainingen. Ook voor lopers die een extra push kunnen gebruiken om een doelstelling te behalen of lopers die steeds maar weer geblesseerd raken is de training geschikt. Heb jij gewoon zin om in een leuke groep te trainen? Heb jij even geluk: ook dan mag je meedoen!

Beginnerscursus

Er start een beginnersgroep die in 11 weken gaat toewerken naar de 5 km op de Stevensloop. De trainingen van deze groep vinden plaats op dinsdagochtend en donderdagochtend, beide dagen van 9:30 11:00 uur. Begin maart en begin september zullen er ook groepen starten met als doel de Marikenloop en de Zevenheuvelenloop.

Hardlooptraining voor gevorderden

Ook voor gevorderde lopers is er aanbod: voor hen komen er drie wekelijkse trainingen. Een gevorderde loper kan minimaal 30 minuten achter elkaar hardlopen in een tempo van minimaal 10 km per uur. De trainingen van deze groep vinden plaats op maandag– en woensdagochtend van 9:30 11:00 uur en op zaterdagmiddag van 14:00 15:30 uur.

Aanmelden voor het LC Training Team

Zie jij jezelf al meedoen aan de beginnerscursus of hardlooptrainingen van het LC Training Team? Om je aan te melden voor de beginnerscursus kun je mailen naar [email protected] of langskomen in de winkel. Maar wacht niet te lang: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor de losse trainingen voor gevorderden is niet nodig. Bij de eerste deelname zal er in de winkel de mogelijkheid zijn een strippenkaart te kopen.

Handig om te weten: deelname aan de beginnerscursus kost €90,-. De trainingen voor gevorderde lopers gaan op basis van strippenkaarten van 10 of 20 trainingen waarvoor je respectievelijk €42,50 en €80,- betaalt. Alle info, updates en de exacte trainingsdata vind je hier.

Lees ook:

Deze jonge Nijmeegse hardlopers hebben talent: ‘Mijn doel is de Olympische Spelen’

Maak kennis met Running Team Simba. Deze jonge Nijmeegse talenten lopen niet zomaar hard, maar pakke...

Deze zaak is al 35 jaar de place to be voor wandelaars en hardlopers in Nijmegen

Of je nu een beginnend loper of een gedreven professional bent: voor hardloop- en wandelschoenen moe...

Hardlopen in de kou: 5 tips van de professionals van de Lopers Company

Het is winter, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet kunt sporten! Met wat kleine aanpassi...

Meer over Lopers Company Nijmegen ontdekken?

Lopers Company Nijmegen sportwinkels

Geopend09:30 - 18:00

Bloemerstraat 14-18, Nijmegen

Bekijk meer:sportwinkels

adv.