Onontdekt pareltje: in deze prachtige binnentuin kun je heerlijk lunchen en dineren

Aangeboden door Eetbar MikMak 12 juni 2019

Sinds kort hebben we op Kelfkensbos een superleuk nieuwe eetbar: MikMak! Hier eet je lekkere én betaalbare gerechtjes van over de hele wereld. En er is meer goed nieuws, want wist je eigenlijk dat MikMak een grote binnentuin heeft waar je heerlijk rustig kunt dineren? 

Relaxte Mediterrane vibe

In de zomer eten we het liefst lekker buiten. Heb je meteen een vakantiegevoel te pakken! Bij MikMak vinden we een supermooie en lekker rustige binnentuin achterin de zaak. Je zit er uit de wind, middenin de stad en toch uit de drukte, en ook nog eens lekker in de zon. In de tuin staan veel verse bloemen en planten waardoor je meteen een relaxte Mediterrane vibe krijgt.

Foto: MikMak

Borrel met speciaalbier

Afgestudeerd of 20 jaar getrouwd? Ook als je wat te vieren hebt, leent deze tuin zich perfect voor een feestje. Je kunt kiezen voor een uitgebreide lunch of een gezamenlijk diner. Natuurlijk ben je ook welkom voor een uitgebreide borrel. Wist je dat je bij Eetbar MikMak ook kunt genieten van leuke speciaalbieren? Op de tap vinden we onder andere Hopfather van de Nijmeegse brouwerij Oersoep, en er zijn nog veel andere speciaalbieren op fles zoals bijvoorbeeld de Straffe Hendrik Wild. Ook voor de wijnliefhebbers is er genoeg te beleven: de Puglia Negroamaro is een bijzondere rode wijn, maar je kunt ook kiezen voor een fris glaasje Gruner Veltliner of een Pinot Grigio.

Foto: MikMak

Wereldgerechtjes

Bij MikMak kun je lekker lang tafelen en genieten van verschillende bijzondere gerechtjes. Denk bijvoorbeeld aan gepofte paprikasoep met amandelen, een krabburger met saffraanmayo of springrolls. En voor al dit heerlijks hoef je niet eens de hoofdprijs te betalen: de gerechtjes op de kaart variëren tussen de 4,50 en 10 euro. Zie jij jezelf al zitten met een lekker glaasje wijn of een biertje in de binnentuin van MikMak? Ga dan eens op vakantie in je eigen stad en schuif aan!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eetbar MikMak. Meer over Eetbar MikMak ontdekken?

Eetbar MikMak restaurants en horeca

Nu open15:00 - 00:00

Kelfkensbos 45, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.