Nieuwe look: je krijgt nu 25% korting bij Haarstudio Sara

Aangeboden door Haarstudio Sara 9 april 2019

Het is voorjaar, tijd voor een nieuwe coupe! Omdat je portemonnee daar niet altijd even enthousiast over is hebben we nu goed nieuws: bij Haarstudio Sara in Bottendaal krijg je als lezer van Indebuurt namelijk 25% korting op alle knipbeurten en behandelingen!

Stralend naar buiten

Is het tijd voor een nieuw, fris kleurtje? Of moet jouw uitgroei nodig worden bijgewerkt? Bij Haarstudio Sara kan het allemaal. Je kunt ook gaan voor highlights, lowlights of vragen om kleuradvies bij één van de professionals in de haarstudio. Natuurlijk kunnen deze toppers je ook meteen even knippen zodat je stralend naar buiten loopt!

Pluisvrij en gezond

Voor de mensen met dof en futloos haar heeft Haarstudio Sara ook een passende behandeling. Als je haar wel een stevige oppepper kan gebruiken, kun je namelijk kiezen voor een keratinebehandeling. Omdat keratine een lichaamseigen stof is, is de behandeling niet schadelijk voor je haar. Je lokken worden weer pluisvrij en gezond!

25% korting

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van al deze opties? Dan is het your lucky day, want je krijgt op vertoon van dit artikel 25% korting bij elke behandeling of knipbeurt. Zo kun je dus supervoordelig helemaal stralend de lente in!

25% korting bij Haarstudio Sara

Op vertoon van deze advertentie krijg je in de maanden april en mei 25% korting op alle knipbeurten ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Haarstudio Sara. Meer over Haarstudio Sara ontdekken?

Haarstudio Sara kappers

Nu open09:00 - 18:00

burghardt van den berghstraat 93, Nijmegen

Bekijk meer:kappers

adv.