Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Smullen! 5 x dit staat er op de nieuwe kaart van Bhalu

Aangeboden door Bhalu 7 april 2019
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Bij Bhalu in de Bloemerstraat kun je supergoed relaxen. Naast alle toffe yogaworkshops die ze aanbieden kun je er ook nog lekker tot jezelf komen terwijl je geniet van een kopje koffie, een sapje of een lekkere lunch. En er is nog meer goed nieuws, want Bhalu heeft een nieuwe kaart! Een extra goede reden om weer eens langs te komen. En mocht je nog twijfelen: hierna vast niet meer!

100% biologisch

Bij Bhalu eet je 100% biologisch. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook goed voor het milieu. Eigenaar Christiaan vertelt: “Biologisch eten is helemaal van deze tijd. Wij halen onze producten bij de plaatselijke boeren, die hun producten met de grootste zorgvuldigheid en aandacht laten groeien en produceren. Uiteraard werken we alleen met de producten die ook daadwerkelijk het juiste keurmerk bezitten.” Lekker én verantwoord dus!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bhalu. Meer over Bhalu ontdekken?

Bhalu

koffiebars

Vandaag gesloten

Bloemerstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars

Thee van de sommelier

Naast wijnsommeliers en biersommeliers zijn er ook heuse theesommeliers! “Uit alle hoeken van de wereld haalt theesommelier Kiona Malinka tijdens of vlak na de oogst zelf verschillende soorten thee. Om elke dag de lekkerste thee te zetten moet je natuurlijk samenwerken met theeboeren, inkopers, theezetters en theedrinkers. Thee is een ingrediënt en met het juiste recept smaakt het heerlijk! Er zijn verschillende manieren van het zetten van thee, die allemaal weer invloed hebben op de uiteindelijke smaak.”Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bhalu. Meer over Bhalu ontdekken?

Bhalu

koffiebars

Vandaag gesloten

Bloemerstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars

Huisgemaakt fris

Als je eens op zoek bent naar wat nieuws ben je ook aan het goede adres bij Bhalu: op de kaart vind je namelijk huisgemaakte frisdrank. “Zelf frisdrank maken kent vele voordelen. Zo bevat het bijvoorbeeld veel minder suiker en werken we met verse ingrediënten. Een mooi voorbeeld is onze munt-, citroen- en sinaasappelsmaak. Lekker dorstlessend en verfrissend!”Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bhalu. Meer over Bhalu ontdekken?

Bhalu

koffiebars

Vandaag gesloten

Bloemerstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars

Huisgemaakt gebak

“Inge is een van onze yoga-teachers. Ze kan nog veel meer dan alleen yogales geven, want ze bakt ook nog eens superlekker! Inge maakt veganistische baksels en werkt daarbij ook met groentes. Ken je onze courgette brownie bijvoorbeeld al? Echt het proberen waard!”Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bhalu. Meer over Bhalu ontdekken?

Bhalu

koffiebars

Vandaag gesloten

Bloemerstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars

Gezonde avondmaaltijd

Wist je dat je bij Bhalu ook terecht kunt voor een lekkere en gezonde avondmaaltijd? De groentestoof zit bijvoorbeeld boordevol lekkere groente en staat snel op tafel. En er zijn veel meer heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen. Zorg dus goed voor jezelf en schuif eens aan bij Bhalu!

Lees ook:

Inspiratie en ontspanning: 5 x dit doe je bij Bhalu in de Bloemerstraat

Heb jij zin om iets nieuws te doen? Om jezelf uit te dagen, of juist even helemaal bij te komen? Dan...
Bhalu

Relaxen met yoga en koffie bij Bhalu in de Bloemerstraat

Christiaan en Kees zitten met Marleen op een terrasje. "We komen allemaal uit Varsseveld, de jongens...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bhalu. Meer over Bhalu ontdekken?

Bhalu

koffiebars

Vandaag gesloten

Bloemerstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.