Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terug bij Café Samson: 3 x dit is er nieuw

Aangeboden door Café Samson 4 juni 2020

Yes, we kunnen weer naar ons favoriete café in de Houtstraat! De medewerkers van Café Samson hebben in de tussentijd niet stilgezeten. Daarom vinden we allerlei mooie nieuwe bieren en whiskys op de kaart, én het terras ziet er net even anders uit dan je gewend bent. 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Nieuwe bieren

Joep, biersommelier van café Samson, trapt af met goed nieuws. “We hebben een aantal bijzondere bieren voor jullie! Zo bestel je binnenkort bij ons de Põhjala Odravein Bourbon Barrel Aged, een bier uit Estland. Het heeft zes maanden lang op oude whiskeyvaten gerijpt en krijgt een monsterscore van 4,24 op de bierapp untappd. Een fantastische nieuwkomer!”

Biersommelier Joep tapt een biertje bij Café Samson. (Foto: Indebuurt Nijmegen)

Ook de Omnipollo Nebuchadnezzar doet het hart van menig bierliefhebber sneller kloppen. “Ik hoor je denken, de Omnipollo Ne-wat?! Dit bier is een Imperial IPA van maar liefst 8,5% uit Stockholm. Een bijzonder bier, in blik verpakt. Ons vaste assortiment bestaat uit 20 bieren van de tap en 59 bieren van de fles. Daarnaast hebben we een wisseltap met 8 verschillende kranen en zo’n tien wisselende bieren op fles en in blik. Genoeg te kiezen dus! En als je niet kan kiezen, bestel dan gewoon het verrassingsmenu.”

Anderhalve meter terras

Het nieuwe terras van Café Samson voldoet aan alle voorwaarden van het RIVM. Björn van Café Samson vertelt: “We zijn dolblij dat we weer open mogen! We hebben er allemaal echt weer zin in. Ons terras hebben we zo ingericht dat er ruim 1,5 meter tussen de tafeltjes zit. Aan de tafels kun je voldoende afstand inbouwen. Vanaf nu gaan we werken met reserveringen, dus het is wel even wennen voor de trouwe gasten.”

Beeld: Café Samson

Café Samson neemt nog meer voorzorgsmaatregelen. “Er komt een paal met desinfectiemiddelen op het terras te staan waar gasten gebruik van mogen maken. Alle gasten moeten zich eerst melden bij de gastvrouw of gastheer voor een gezondheidscheck. Daarna word je naar je tafel begeleid. Dit alles gaat natuurlijk wel op de ‘Samson-manier’. Samen maken we er gewoon iets gezelligs van!”

Whiskyproeverij

Simon van Café Samson heeft een fijne aankondiging voor liefhebbers van whisky. “Er staan vanaf nu twee whiskyproeverijen op de kaart. Eén daarvan is een internationale proeverij en bestaat uit drie unieke whisky’s. Een Zweedse whisky gerijpt op Japanse groene thee, een kruidige en fruitige whisky uit Taiwan en een herontdekking van klassieke bourbon uit Kentucky. Alle drie zijn het prijswinnende exemplaren. Genieten dus!”

(Foto: Café Samson)samson

Daarnaast vind je ook een bijzondere nieuwe whiskey op de kaart. “De tien-jaar-oude Eagle Rare is de bourbon uit de proeverij. Deze speciale whisky is van Buffalo Trace. De whisky is prachtig goud van kleur, lekker zoet en blijft niet kleven in de mond, maar glijdt heerlijk weg over de tong. Denk aan honing en vanille, denk aan appels en bananen, denk aan witte peper en gember: de Eagle Rare heeft het allemaal!”

Zin om weer terug te gaan naar café Samson? Reserveer dan gauw een plekje. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Café Samson. Meer over Café Samson ontdekken?

Café Samson cafés

Geopend10:00 - 02:00

Houtstraat 4, Nijmegen

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.