Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een laatste rustplek in de natuur: hier zie je hoe mooi dat kan zijn

Aangeboden door Natuurbegraafplaats Maashorst 12 juni 2019

Heb je er al eens over nagedacht, wat je wil doen na je overlijden? Begraven of cremeren, en waar dan? Het is belangrijk dat je rustplaats past bij wie je bent. Bij Natuurbegraafplaats Maashorst vind je een eigen plek in de natuur, die voor altijd van jou is.

Dieren, insecten en natuur

Natuurgebied De Maashorst ligt bij Schaijk in het noordoosten van Brabant, een half uurtje rijden vanaf Nijmegen. Op de 26 hectare omvattende natuurbegraafplaats Maashorst vind je naast een heleboel insecten ook dassen, reeën en verschillende soorten vogels. Het bos wordt afgewisseld met heide, vennen, beekjes en stuifzand. Dit maakt de Maashorst tot een bijzonder en veelzijdig natuurgebied.

Foto: Natuurbegraafplaats Maashorst. © Twycer / www.twycer.nl

Kies je plek helemaal zelf

Voel jij je goed bij een mooie plek onder een oude, statige eik? Past een rustige plek aan een bosrand beter bij je, of wil je juist een plekje in het open heideveld? Bij Natuurbegraafplaats Maashorst ben je vrij om zelf een plek voor je kist of urn te kiezen, in een speciaal daarvoor bestemd natuurgebied. De gekozen plek is ook écht van jou: je ontvangt een natuurgrafakte met de exacte coördinaten van je rustplaats. De plek blijft altijd van jou, en er komen geen extra kosten bij voor onderhoud of verlenging. Zo komen jouw nabestaanden later niet voor moeilijke beslissingen te staan over jouw plek.

Beeld: Natuurbegraafplaats Maashorst. © Twycer / www.twycer.nl

Open dag op 23 juni

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je eens een kijkje nemen? Kom dan langs tijdens de open dag op zondag 23 juni 2019. Tussen 11.00 en 16.00 uur kom je al wandelend door de prachtige natuur alles te weten over natuurbegraven en Natuurbegraafplaats Maashorst. Geniet van de mooie plek en stel ondertussen je vragen aan de aanwezige informatiemedewerkers. Voor zoiets belangrijks nemen ze graag de tijd.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Natuurbegraafplaats Maashorst. Meer over Natuurbegraafplaats Maashorst ontdekken?

Natuurbegraafplaats Maashorst parken

Gesloten10:00 - 16:00

Franse Baan 2, Schaijk

Bekijk meer:parken

adv.