Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: een mega ijsplank met 6 (!) smaken bij DeDaale Spijs & IJs

Aangeboden door DeDaale Spijs&IJs 18 april 2019

Het is lente, en dus tijd voor nieuwe, prachtige gerechten! Bij DeDaale Spijs & IJs weten ze wel raad met dit seizoen: je vindt er nu home-made aspergebitterballen én ambachtelijk aardbeienijs op de kaart. 

Het witte goud

Het aspergeseizoen is in volle gang. Chef Stefan is dan ook druk in de weer om mooie gerechten met ‘het witte goud’ te maken. “Ik koop mijn asperges in Noord-Limburg. De ultieme klassieker is natuurlijk een aspergesalade met ham of zalm, die staat ook bij ons op de kaart. Een heerlijk gerecht, maar ik wilde ook iets speciaals maken, wat je niet snel ergens anders vindt. Zodoende hebben we nu superlekkere aspergebitterballen op de kaart staan,” vertelt hij trots. Naast de salade en de bitterballen vind je bij DeDaale Spijs & IJs ook huisgemaakte aspergesoep.

(Foto: DeDaale Spijs & IJs)

Allerlei gerechten op de kaart

Ben je niet zo’n fan van asperges of ijsjes? Gelukkig zijn er nog superveel andere lekkere gerechten te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan kip-kerrie soep met kokos en koriander, of aan één van de broodjes vernoemd naar kunstenaars zoals de ‘Jeroen Krabbé’ (stokbrood besmeerd met roomkaas, belegd met rucola, ei en gerookte zalm) of de ‘Aelbert Cuyp’ (twee dikke boterhammen besmeerd met een avocadocrème, rucola, gerookte makreel en champignons). Maar ook de pancakes zijn om van te watertanden!

Versgemaakt ijs

In de zaak in Nijmegen Oost vind je een ijsvitrine gevuld met de meest uiteenlopende smaken ijs. Denk bijvoorbeeld aan mango sorbetijs, aardbeiensorbet, chocolade smaak, salty caramel, yoghurt lemon crunch, citroensorbet en bastognekoekenijs. Klikt mega lekker toch? En als je moeilijk kunt kiezen hebben we helemaal goed nieuws, want je kunt in de maand april een ijsplank bestellen met zes verschillende smaken! Bij de door jou gekozen smaken wordt ook vers fruit geserveerd en échte slagroom. In de maand april geniet je al van zo’n heerlijke ijsplank voor 7,50 euro.

Winnen: 2 x een lekkere ijsplank

Wil jij zo’n ijsplank proberen? We mogen er twee weggeven! Laat in de Facebookcomments weten met wie jij die heerlijke plank wil delen, dan kiezen wij twee gelukkige winnaars. Dat wordt genieten!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door DeDaale Spijs&IJs. Meer over DeDaale Spijs&IJs ontdekken?

DeDaale Spijs&IJs restaurants en horeca

Geopend09:30 - 17:00

Daalseweg 279, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.