Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! 3 x 10 munten voor het MOUT Bierfestival op 21, 22 en 23 juni

Aangeboden door Mout Bierfestival 13 juni 2019

Nijmeegse bierliefhebbers opgelet! Op 21, 22 en 23 juni 2019 kun je tijdens het MOUT Bierfestival in het Julianapark bij de Wedren genieten van meer dan 150 speciaalbieren van 16 brouwerijen, toffe live-muziek en heerlijk eten in een intieme setting.

VandeStreek en Bird Brewery

Tijdens een festival wil je natuurlijk vooral genieten van leuk gezelschap, een fijne muziek en een gezellige sfeer. Bij het MOUT Bierfestival komt daar nog een belangrijke factor bij: speciaalbier! Het zijn namelijk niet de eerste de beste brouwerijen die in het Julianapark hun bieren aanbieden. Zo geniet je bijvoorbeeld van bieren van brouwerij Kompaan, een eigenzinnige brouwerij uit Den Haag. Ook brouwerij VandeStreek, bekend om hun Non-alcoholic IPA, strijkt neer in het park en je vindt ook de prijswinnende bieren van van Bird Brewery onder de tap. 

Beeld: MOUT Bierfestival. Foto: Mark Richter

Kinderhoek en muziek

Bij het MOUT festival is de sfeer relaxt en er is voor jong en oud iets te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een aparte kinderhoek met begeleiding waarbij de kids mee kunnen doen aan verschillende leuke activiteiten. Daarnaast is er ook een hoop muziek om van te genieten, zoals bijvoorbeeld van de Hillsback Brassband. Deze 11-koppige band brengt meezingers in een brass-jasje, niet vanaf het podium, maar recht voor je neus! Ook de Roy P-Cat and the V8 Daddies zorgen ervoor dat je lekker kunt dansen: met deze swingende rhythm ’n blues waan je je halverwege de vorige eeuw. 

Beeld: MOUT Bierfestival. Foto: Mark Richter

Bierproeverijen en foodtrucks

Voor de liefhebber is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een heuse bierproeverij! In vier rondes neemt auteur en Internationaal Biersommelier Arvid Bergström je mee op ontdekkingsreis tussen verschillende bieren en kazen, bieren en vleeswaren en bieren en chocola. De verschillende smaken hebben allemaal weer invloed op elkaar, super interessant! Je krijgt tijdens zo’n proeverij uitgebreid uitleg over hoe je bier kunt proeven, en over de verschillende bierstijlen, smaken en aroma’s. Daarnaast geniet je tijdens het MOUT Bierfestival van alle lekkere hapjes van de vele foodtrucks, zoals de Zuid-Amerikaanse lekkernijen van Caliente, de BBQ ribs van Hete Bliksem of gewoon een lekkere borrelplank. 

Beeld: MOUT Bierfestival. Foto: Mark Richter

Winnen! Wij geven 3 x 10 munten weg

Loopt het water jou al in de mond bij de gedachte aan zoveel lekkere biertjes, hapjes en natuurlijk gezelligheid? Dan hebben wij goed nieuws voor je: wij mogen namelijk 3 x 10 munten weggeven voor het MOUT Bierfestival. Dat scheelt behoorlijk in de portemonnee! Laat in de Facebookcomments weten met welke bierliefhebber jij wil gaan, dan kiezen wij de leukste reactie uit. Proost!

[UPDATE: Deze actie is helaas verlopen, de winnaars zijn op de hoogte.]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mout Bierfestival. Meer over Mout Bierfestival ontdekken?

Mout Bierfestival vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Julianapark, Nijmegen

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.