Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe kaart: bij MikMak eet je nu deze bijzondere wereldse gerechten

Aangeboden door Eetbar MikMak 9 februari 2020

Eetbar MikMak staat bekend om de diversiteit aan smaken op de menukaart. Gerechtjes van over de hele wereld vind je gewoon in Nijmegen op je bord. Sinds kort is er een nieuwe menukaart waar wij spontaan van gaan watertanden! Deze gerechtjes bestel je nu bij eetbar MikMak

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Crispy chicken

(Foto: MikMak)

Omdat de chefkok van MikMak Arubaanse roots heeft mag dit typische gerechtje niet op de kaart ontbreken. Deze crispy chicken op een zwarte bao met teriyakisaus ziet niet alleen prachtig uit, maar smaakt ook nog eens superlekker!

Japanse Takoyaki

(Foto: MikMak)

Er staan ook vijf heerlijke visgerechten op de kaart, waaronder de Takoyaki. Deze Japanse visballetjes zijn gevuld met octopus! De Japanse Kwepie mayonaise en de Bonito vlokken (schaafsels van een gedroogde, gefermenteerde en gerookte tonijn) maken dit lekkere visgerechtje helemaal af.

Bieren, wijnen en cocktails

(Foto: MikMak)

Je kunt bij eetbar MikMak niet alleen lekker eten, maar ook heel lekker drinken! Wist je bijvoorbeeld dat je hier ook van een high wine en een high beer kunt genieten? Op de kaart vinden we acht witte wijnen en acht rode wijnen, en een heel scala aan cocktails. Drink een lekkere Cosmopolitan met limoen, cointreau en cranberry of geniet van een Jinzu-gin en tonic met vlierbloesem, koriander en kumquat. Bekijk de volledige uitgebreide drankkaart hier >>

Klassieke steak tartaar

(Foto: MikMak)

Op de nieuwe kaart van MikMak vinden we ook wat meer klassieke gerechtjes, waaronder deze steak tartaar met een kwarteleitje erbovenop. De tabasco en het parmazaanschuim zorgen voor een interessante smaakcombinatie.

Rendang van spitskool

(Foto: MikMak)

Als je vegetarisch eet kun je bij MikMak goed terecht. Geniet bijvoorbeeld van deze vegetarische rendang van spitskool, met sambal en atjar. Deze oosterse smaken maken het lekker pittig!

Peren Tarte Tartin

(Foto: MikMak)

Afsluiten met zo’n feestje op je bord willen we natuurlijk allemaal wel! Deze peren tarte tartin bestaat niet alleen uit peer, maar ook uit ijs met de superpopulaire smaakcombinatie karamel en zeezout. De steranijs geeft een fris en apart tintje aan dit dessert. Deze wil je niet missen!

Kijk voor de volledige menukaart op de website van MikMak >>


Meer over Eetbar MikMak ontdekken?

Eetbar MikMak restaurants en horeca

Kelfkensbos 45, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.