Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met je neus in de wind: hier leer je zeilen in Nijmegen

Aangeboden door Bij Ceulemans 22 januari 2020

Ben je graag buiten en lekker actief bezig? Dan hebben wij goed nieuws, want Bij Ceulemans biedt superleuke zeilcursussen aan!

Vijf dagen zeilen

Wie in augustus lekker op het water wil vertoeven zonder daarvoor uren te rijden in een snikhete auto heeft geluk. Je kunt bij Bij Ceulemans namelijk kiezen uit drie weken waarin je een vijfdaagse zeilcursus volgt. Van maandag tot en met vrijdag leer je tussen 10.00 uur en 17.00 uur zeilen met een Polyvalk. Ook kinderen kunnen meedoen met de cursus, en je kunt zelfs met het hele gezin deelnemen. De cursussen kosten 262,50 euro en vinden plaats van:

  • 3 tot en met 7 augustus
  • 10 tot en met 14 augustus
  • 17 tot en met 21 augustus

Hier vind je meer informatie >>

Zes zondagen bij Bij Ceulemans

Lijkt het jou heel leuk om een zeilcursus te volgen maar ben je geen week beschikbaar? Gelukkig zijn er nog meer opties! Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een zesdaagse cursus. In zes zondagen lang leert een ervaren zeiler je alle beginselen van het zeilen. De eerste cursus start op 10 mei en de tweede cursus start op 30 augustus. De lessen duren van 10.00 tot 17.00 uur, dus je bent er echt even uit!

(Foto: Bij Ceulemans)

Sportief op het water

Of je nou alleen wil leren zeilen of met het hele gezin: bij Bij Ceulemans kan het allemaal. Er kunnen per boot maximaal 4 cursisten en één instructeur mee, dus ook met je kids of je vrienden is dit een superleuke activiteit. Midden op de dag is er een lunchpauze en er is ook ruimte voor theorie. Aan het einde van de cursus krijg je een officieel zeildiploma!

Inschrijven doe je hier

Ben jij helemaal enthousiast geworden en wil je jezelf uitdagen om te leren zeilen? Inschrijven doe je nu via de website van Bij Ceulemans. Wij wensen je alvast superveel plezier!


Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

GeopendHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

Lees ook:

Bij Ceulemans

5 x doen tijdens een dag aan het water bij Bij Ceulemans

Het is weer lente en wat doen we dan liever dan lekker aan het water zijn? Voor wie denkt daarvoor n...

 

adv.