Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Merel van praktijk Kijk: ‘Voor ouders is dit een tijd vol uitdagingen’

Aangeboden door Praktijk Kijk! 8 april 2020

Door de coronacrisis zijn we opeens in een bijzondere tijd terecht gekomen. We zijn veel thuis en komen zo min mogelijk buiten de deur. Het kan moeilijk zijn om als gezin een draai te vinden in deze nieuwe situatie. Merel van praktijk Kijk helpt je om negatieve patronen te doorbreken. Dat doet ze digitaal én voor de helft van de normale prijs.

Weinig ruimte voor jezelf

Door de coronacrisis zijn we opeens in een onwerkelijke tijd terecht gekomen. Merel: “Veel kinderen zijn in deze tijd verdrietig, ze missen sociale activiteiten en hun vriendjesVoor ouders en partners kan dit een tijd van grote uitdagingen zijn. Allemaal met eigen emoties en gedrag, dicht op elkaar en weinig ruimte voor jezelf, dat zijn we gewoon niet gewend. We zien, horen en voelen van alles van elkaar.”

Patronen doorbreken

Met praktijk Kijk helpt Merel ouders en partners om patronen te bekijken en te doorbreken. “We gaan te werk door middel van woorden en beelden. Binnen de coaching gebruik ik hiervoor onder andere systemisch werk, opstellingen in allerlei vormen en ReAttach therapie. Deze vormen kunnen ook prima via beeldbellen worden ingezet. Tijdens de coronacrisis bied ik deze online-sessies aan voor de helft van de prijs.” Kennismaking is gratis en een digitaal consult kost nu 37 euro voor een uur.

Merel van praktijk Kijk. (Foto: Praktijk Kijk).

Ruimte voor verandering

Merel ziet vaak mooie resultaten bij ouders en gezinnen die besluiten aan zichzelf te gaan werken. “De vraag is: waar komen de negatieve gevoelens of gedragspatronen vandaan? Hoe zijn ze systemisch te verklaren? Daar kan iets heel anders uitkomen dan waar je zelf aan had gedacht. Zodra je hier je aandacht aan gaat schenken komt er ongelooflijk veel lucht en ruimte voor verandering. Het is nu dus een mooi moment om jezelf te onderzoeken!”

Van plan om te scheiden

Niet iedereen zit in een situatie van opbouw. Problemen kunnen ook al een tijd lang spelen en te groot zijn geworden. “Ik ben bezig met een laagdrempelig online programma voor ouders die van plan zijn te gaan scheiden, maar in deze tijd noodgedwongen toch samenzijn. Vanuit verschillende invalshoeken begeleiden we jou en je gezin in deze periode. Het programma zit bomvol met systemische info, oefeningen, visualisaties, opvoed– en relatieadviezen, en rituelen die vorm kunnen geven aan verandering.”

Wil jij het beste uit jezelf en je gezin halen met professionele begeleiding? Neem dan contact op met Merel voor een gratis proefconsult


Meer over Praktijk Kijk! ontdekken?

Praktijk Kijk! coaches

Van 't Santstraat 22, Nijmegen

Bekijk meer:coaches

adv.