Meer ontspanning en minder stress én fitter: met deze training kan het

Aangeboden door Stroom brengt energie 8 april 2019

Voel jij je vaak futloos, moe en een beetje ‘op’? Dan is de Mindful Run misschien iets voor jou! Door deze vijf-weekse cursus van STROOM krijg je meer energie en leer je ontspannen door een combinatie van hardlopen en mindfulness.

Met meer energie door het leven

De combinatie van mindfulness en hardlopen is uniek. Karen van STROOM vertelt: “Het effect van deze unieke combinatie is dat je met meer energie door het leven gaat. Je voelt je gezonder, bent beter bestand tegen stress en ervaart meer ontspanning. Doordat je een fit lijf én een fit brein hebt, krijg je vanzelf meer energie. Het sporten maakt je fysiek fitter en de mindfulnessoefeningen zorgen ervoor dat je meer ontspanning gaat ervaren in het dagelijks leven.”

Betere concentratie en focus

Mindfulness helpt je ook bij het verbeteren van je concentratie en focus. Karen: “Je traint als het ware lichaam en geest tegelijkertijd, zodat je een optimale samenwerking krijgt tussen die twee. Als lichaam en geest goed samenwerken, zit je niet steeds in je hoofd maar gebruik je ook je gevoel en intuïtie. Je bent in staat te luisteren naar je lichaam waardoor je goed je eigen grenzen leert kennen en herkennen. Je weet beter wie je bent en wat je wilt.”

Geen strakke schema’s

De cursus maakt geen gebruik van strakke schema’s en is vooral bedoeld ter ontspanning. “Iedereen die graag sportief bezig is en met meer ontspanning en minder stress door het leven wil, raad ik aan om mee te komen doen met onze Mindful Run Cursus. Tijdens de cursus leer je over verschillende hardlooptechnieken, ademhalingstechnieken, mindfulnesstechnieken en je leert ook om eenvoudige yogaoefeningen uit te voeren. Dit alles oefenen we zonder zweverig te worden, maar we gaan vooral lekker down to earth bezig, relaxt buiten sporten in de prachtige natuur van de Ooijpolder.”

Wil jij ook relaxter en fitter door het leven? Lees dan meer over de Mindful Run cursus of meld je aan!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stroom brengt energie. Meer over Stroom brengt energie ontdekken?

Stroom brengt energie coaches

Nu open08:00 - 17:00

't Meertje 1, Nijmegen

Bekijk meer:coaches

adv.