Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doen: meedenken over de toekomst van Nijmegen tijdens de Week van de Stad

Aangeboden door Gemeente Nijmegen 6 november 2019

Wij Nijmegenaren houden natuurlijk van onze stad. Heel veel dingen vinden we fantastisch, maar, het kan natuurlijk altijd beter. Heb jij ook een mening over de toekomst van Nijmegen? Tijdens de Week van de Stad van 11 tot en met 17 november kun je ‘m kwijt.

Tijdens de Week van de Stad kun jij aan de Gemeente laten weten wat jij belangrijk vindt voor de toekomst van Nijmegen. Het is een week waarin je mee kunt praten over het Nijmegen van morgen. Bijvoorbeeld over hoe je straks wilt kunnen wonen en werken. En over hoe je dan van A naar B wilt komen. Of over hoe Nijmegen nog duurzamer en socialer kan worden.

Programma Week van de Stad

In de Week van de Stad zijn er speciale Stadscafés waar jij jouw mening kunt laten horen. Iedere dag heeft een ander thema. Zo test je op woensdag je kennis over duurzaamheid tijdens een pubquiz met weervrouw Margot Ribberink. In de Mariënburgkapel is de hele week te zien welke ideeën er zijn over de toekomst van Nijmegen. Hier kun je elke dag tussen 13.00 en 17.00 uur binnenlopen. Check hier het hele programma van de Week van de Stad.

Aanmelden voor de Week van de Stad

Heb jij nog wel een paar goede ideeën voor onze stad? En wil jij die ideeën delen? Kom dan in de week van 11 tot en met 17 november naar de Week van de Stad. Via deze pagina kun je je aanmelden voor één of meerdere dagen.

Waarom jij mee moet praten over het Nijmegen van de toekomst:Meer over Gemeente Nijmegen ontdekken?

Gemeente Nijmegen

stadskantoren

Gesloten08:30 - 17:00

Korte Nieuwstraat 6 , Nijmegen

Bekijk meer:stadskantoren

adv.