Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lisa van Mister Panda: ‘We hebben de Goffertboerderij in ere hersteld’

Aangeboden door Mister Panda Goffertboerderij 18 oktober 2019

De Goffertboerderij is al jaren een bekende horecalocatie in Nijmegen. Sinds kort zit er een nieuwe zaak in deze – prachtig verbouwde – Goffertboerderij. Mister Panda is een Asian tapasrestaurant waar je samen met familie, vrienden, collega’s of partner van meerdere kleine Aziatische gerechten geniet. Wij spraken met Lisa Ké, mede-eigenaresse van Mister Panda. 

Wie binnenloopt bij Mister Panda kijkt haar ogen uit. Het interieur is flink aangepakt en de styling is modern met hier en daar een Aziatisch tintje: “We wilden een Aziatisch restaurant neerzetten, maar niet té Aziatisch. Geen overdaad aan goud, draken en lampionnen. We hebben een moderne huiskamersfeer gecreëerd, met subtiele verwijzingen naar Azië.”

Nieuwe entree

Het pand van de Goffertboerderij heeft zoveel potentie, en deze potentie komt dankzij Mister Panda helemaal tot zijn recht: “Veel mensen denken dat we nieuwe ramen aan het pand hebben toegevoegd of een nieuwe vloer hebben gelegd, maar dat is niet zo. De boerderij was al zo mooi, wij hebben ‘m alleen helemaal in ere hersteld. Ook hebben we de bar verplaatst naar de ingang. Dit geeft een open sfeer en maakt de entree van het restaurant gezellig.”

(Foto: indebuurt Nijmegen)
Bar (Foto: indebuurt Nijmegen)

Mister Panda bereidt alle gerechten vers

“Wij willen ons niet positioneren als een all-you-can-eat restaurant. Dat zijn wij namelijk niet. Bij ons kun je de hele avond genieten van heerlijke Aziatische gerechtjes, zonder tijdslimiet. Alles op onze menukaart wordt iedere avond vers bereid door onze chef-koks. Op een zaterdagavond staan hier soms wel 8 mensen in de keuken om te zorgen dat alle gasten van de lekkerste verse gerechten kunnen worden voorzien. Wie benieuwd is hoe de gerechten bereid worden, kan vanuit het restaurant door de doorkijk de chefs in de keuken aan het werk zien.”

Keuken (Foto: indebuurt Nijmegen)

Luxe uiteten mét de kids

Bij Mister Panda kan iedereen genieten van Aziatische tapas, óók mensen met kinderen: “Voor ouders is het soms lastig om ‘lekker’ uiteten te gaan met kinderen, omdat de betere restaurants vaak geen speelhoek hebben. Wij hebben er daarom bewust voor gekozen om wél een speelhoek te creëren. Ook hebben we speciale tapas voor kinderen, denk aan mini-loempia’s, kipnuggets en saté. Terwijl ouders genieten van heerlijk eten, hebben de kids ook een leuke avond!”

Aziatisch lunchen in het weekend

Op zaterdag en zondag kun je bij Mister Panda vanaf 12:00 uur ook terecht voor een lekkere, Aziatische lunch. Denk aan Oosterse kip-mango salade, pokebowl met zalm of een Thaise pad thai. Liever iets Nederlands? Ook voor een uitsmijter of 12-uurtje schuif je gewoon bij Mister Panda aan: “Wij zijn een fusion restaurant: we combineren de smaken van Azië met de smaken van Nederland.”

Mooiste feestlocatie van Nijmegen

Veel mensen kennen de Goffertboerderij als feestlocatie. Het werd niet voor niets ‘de huiskamer van Nijmegen’ genoemd. Mister Panda houdt die titel graag in stand. “De Goffertboerderij leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Het is een prachtige locatie om iets te vieren. We zijn nog steeds een officiële trouwlocatie. Er zijn diverse zalen die we apart kunnen verhuren en die geschikt zijn tot wel 450 personen. Wij kunnen zowel Nederlandse als Aziatische buffetten, lunches en hapjes verzorgen. Je kunt het helemaal zelf samenstellen!

Feestlocatie (Foto: Mister Panda)
Zaal (Foto: indebuurt Nijmegen)


Meer over Mister Panda Goffertboerderij ontdekken?

Mister Panda Goffertboerderij


Gesloten17:00 - 22:00

Goffertweg 17, Nijmegen

adv.