Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw: zo zien de nieuwbouwwoningen in Lents Buiten eruit

Aangeboden door Lents Buiten 16 maart 2020

Vrij uitzicht, veel groen en tóch vlakbij de stad: het lijkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Toch hebben de bijzondere woningen in Lents Buiten het allemaal. Je fietst in vijf minuten naar het centrum van Nijmegen en hebt weids uitzicht over de Waal en de Spiegelwaal.

De natuur in je achtertuin

De woningen in Lents Buiten liggen straks tussen het tuindersdorp Lent en de nieuwe Bemmelsedijk. Er wordt dus een bijzondere woonbuurt gecreëerd, middenin de natuur en op een steenworp van de stad. Alle woningen in Lents Buiten hebben vrij uitzicht. Er is geen sprake van begrenzing door schuttingen zoals je dat ziet in de stad, maar de architecten laten de natuur hun werk doen. De woningen passen perfect in het bijzondere landschappelijke karakter door het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen.

(Foto: Lents Buiten)

Drie typen woningen

Er worden drie typen woningen gebouwd. Zo kun je kiezen voor een woning in de boomgaard, zoals een hoekwoning of een luxe tweekapper. Je woning staat dan letterlijk in de boomgaard, heerlijk voor de kinderen om vrij te spelen of om zelf een boek te lezen. Er worden ook royale huizen gebouwd aan de dijk en er komen woningen op de Terp. Daar kun je kiezen uit drie– of vier-kamer appartementen, of voor een luxe penthousewoning met waanzinnig uitzicht. Alle woningen die gebouwd worden in Lents Buiten hebben een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking.

(Foto: Lents Buiten)

Natuur, ruimte en dichtbij de stad

De woningen die gebouwd worden zijn ideaal voor iedereen die graag ruimer wil wonen. Voor gezinnen met kinderen zijn de woningen in de boomgaard een uitkomst. Er wordt op locatie een basisschool gebouwd, waardoor je kinderen niet elke dag de brug over hoeven te fietsen. Voor stellen die op zoek zijn naar een luxe woning met uitzicht zijn de appartementen en penthousewoningen zeer geschikt. Je stapt zo op de fiets naar de stad voor een drankje met vrienden, maar geniet ook van de rust en natuur rondom je woning.

(Foto: Lents Buiten)

Planning en verkoop

In juni 2020 start de bouw van de woningen in Lents Buiten. Naar verwachting worden alle woningen eind 2021 opgeleverd. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met verkoopmanager Melanie. Zij kan je alles vertellen over de duurzaamheid van de woningen, de bouw en de voorzieningen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lents Buiten. Meer over Lents Buiten ontdekken?

adv.