Lekker! Zo krijg je nu een gratis (!) portie bitterballen bij LIZ Grand Café

Aangeboden door LIZ Grand Café 21 maart 2019

Bij LIZ Grand Café in Nijmegen Noord kun je superlekker lunchen, dineren en ook borrelen. In de zomer geniet je heerlijk van de zon op het terras, en met minder zonnig weer neem je plaats aan één van de gezellige plekjes binnen. En er is nog meer goed nieuws: op vertoon van dit artikel krijg je namelijk een gratis portie bitterballen!

Lekker borrelen bij LIZ

Bij LIZ Grand Café kun je heerlijk borrelen. Naast een breed assortiment aan wijnen (per glas en per fles) vinden we ook een heel aantal lekkere biertjes op de kaart! Zie jij jezelf al zitten op het zonovergoten terras met een Ciney Blond, een kriekje of gewoon een lekker pilsje van de tap? Om het borrelen nóg leuker te maken krijg je bij LIZ Grand Café op vertoon van dit artikel nu ook nog eens een gratis, jawel mensen, gratis, portie bitterballen bij aankoop van twee biertjes!

Een compleet avondje uit

Ook voor een feestje of vergadering kun je bij LIZ Grand Café terecht. Er is genoeg ruimte, zowel binnen als buiten, en de sfeer in het moderne café-restaurant is gezellig. Voor een avondje uit ben je bij LIZ Grand Café eveneens aan het goede adres. Je vindt er heerlijke gerechtjes op de dinerkaart zoals zeebaarsfilet, runder-rib-eye en een vegetarische burger. Je geniet van een heerlijk diner terwijl je lekker wegkijkt over het water. En houd ook de agenda van LIZ Grand Café goed in de gaten, want er zijn regelmatig supertoffe live optredens in het cafe! Zo geniet je op 6 april tussen 20.00 en 22.00 uur gratis van een show van de band Soulution.
Wil je meer weten? Fiets dan eens langs en ervaar deze nieuwe hotspot zelf! Je kunt natuurlijk ook vast een kijkje nemen op de website. Geniet van de borrel!

Deze bijdrage wordt je aangeboden door LIZ Grand Café. Meer over LIZ Grand Café ontdekken?

LIZ Grand Café restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 00:00

Willem van Arenbergstraat 6, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.