Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! Wij mogen een lunch bij New dutch weggeven!

Aangeboden door New Dutch 2 oktober 2019

Hou jij ook van lekker en uitgebreid lunchen? Dan moet je echt eens binnenlopen bij New dutch in hartje Nijmegen. Bij deze fijne zaak in de Nijmeegse Marikenstraat (naast monument de Schommel) kies je uit allerlei fijne lunchgerechtjes. Nog fijner is dat wij een lunch voor twee personen weg mogen geven! Hoe je kans maakt lees je verderop in dit artikel.

Even lekker rustig bijkomen van je werk of van een intense shopsessie in Nijmegen, het kan bij New dutch. Aan het roer van deze zaak staat Guus Engelen. Zijn missie: ‘Samen met ons team het de gasten zo goed mogelijk naar de zin maken.’ Dat dat al heel goed lukt blijkt wel uit de vele klanten die steeds terugkomen naar deze hotspot. “Tot onze vaste lunchgasten horen veel mensen die in het centrum werken”, vertelt Guus. “Bijvoorbeeld bankiers en zakenmensen.” Deze zogeheten ‘snelle’ lunchers weten dat ze bij New dutch nooit lang hoeven te wachten.

Een hardloper: de Indonesische Kippensoep

Wil je wat uitgebreider of langer lunchen bij New dutch? Of bijvoorbeeld genieten van een goede kop koffie? Ook dat is geen probleem. Neem hier alvast een voorproefje op de menukaart. De meest populaire gerechten op de kaart zijn de Club Sandwich, de Carpaccio salade en de Indonische kippensoep. “Iedereen maakt deze soep op een andere manier”, vertelt Guus. “Maar wij horen van veel gasten dat ons recept gewoon superlekker is!”

Geef een lunch cadeau of ga picknicken

Van tosti’s tot soepen, en van salades tot meer klassieke gerechtjes: bij New Dutch vind je voor iedere smaak wat wils. Dus ben je een keer op zoek naar een leuk cadeautje: geef dan een New Dutch cadeaubon! Ook goed om te weten is dat je alle gerechten op de kaart kunt laten inpakken zodat je ook thuis of in het park kan genieten van de gerechtjes. Neem hieronder alvast een ‘visueel’ voorproefje van verschillende lunchgerechten!

Foto: New Dutch
Foto: indebuurt Nijmegen
De vissalade van New Dutch. (Foto: New Dutch)

Wij mogen een lunch weggeven!

[Deze win-actie is gesloten, de winnaar heeft bericht gehad]

Superleuk, indebuurt mag een lunch voor twee personen weggeven! Je mag daarbij kiezen van de kaart wat je wil èn ook nog eens een gratis drankje bestellen. Wil jij kans maken? De actie loopt alleen via Facebook, dus check snel onze Facebookpagina en laat ons weten met wie jij wil gaan lunchen en waarom.


Meer over New Dutch ontdekken?

New Dutch restaurants en horeca

Gesloten09:30 - 20:30

Marikenstraat 46-48, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.