Winnen! Een middag zeilen voor 2 tot 4 personen bij Bij Ceulemans

Aangeboden door Bij Ceulemans 14 april 2019

Het is weer bijna zomer, tijd om naar buiten te gaan! Bij Ceulemans in Beers biedt perfecte opties om lekker te genieten van het buitenleven én actief bezig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een cursus zeilen! Wij mogen een middag zeilen voor 2 tot 4 personen weggeven bij Bij Ceulemans. 

5-daagse cursus in de meivakantie

Of je nou een beginner bent of je geheugen weer even op wil frissen: de cursussen van Bij Ceulemans zijn geschikt voor iedereen die wat wil leren in de buitenlucht. In de meivakantie kun je van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei meedoen met een 5-daagse zeilcursus. Als je het leuk vindt om je kids kennis te laten maken met watersport is dit ook een goede optie: vanaf 7 jaar mag je namelijk al meedoen.

Zeil- en surfcursus

Wil jij graag leren zeilen maar ben je ook wel benieuwd hoe het is om te kunnen surfen? Dan is de zesdaagse zeil- en surfcursus van 6 zondagen (begin om 10.00 uur en eind om 17.00 uur) iets voor jou. De eerste cursusdag start op 12 mei. Om een beetje te kunnen oefenen met surfen vindt de eerste les plaats in het zwembad! Zo kun je veilig vallen en opstaan. Deze zes-daagse cursus is ook geschikt voor kinderen tussen de 7 en 15 jaar.

Foto: Bij Ceulemans

Met het hele gezin

Voor wie wel heel enthousiast is over het zeilen, maar in de meivakantie geen tijd heeft, is er gelukkig nog een optie. Op 26 mei start namelijk de zesdaagse zeilcursus waarbij je in zes zondagen van 10.00 tot 17.00 uur leert zeilen. Lekker bezig zijn in de buitenlucht in het weekend en ook nog iets leren: dat klinkt goed! Ook kinderen vanaf 12 jaar kunnen meedoen met deze cursus en het is zelfs mogelijk om met het hele gezin les te krijgen.

Meer informatie over cursusaanbod en tarieven vind je op de website van Bij Ceulemans.

Win een middagje zeilen

Ben jij enthousiast geworden? Dan hebben we goed nieuws, want we mogen een middag zeilen weggeven voor 2 tot 4 personen bij Bij Ceulemans! Samen met een instructeur leer je de basisvaardigheden en ben je heerlijk een dagje buiten. Meedoen is makkelijk: laat in de comments op Facebook weten met wie jij deze middag wil doorbrengen en waarom, dan kiezen wij een winnaar!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Ceulemans. Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

Nu openHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.