Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eindelijk erop uit: deze date-night tip is leuk én veilig

Aangeboden door Laserquest 19 juni 2020

De afgelopen maanden zijn we er door de coronacrisis minder vaak op uit gegaan dan voorheen. Na maandenlang borrelen en spelletjes spelen via de Houseparty-app is het nu eindelijk weer mogelijk om op pad te gaan! Bij Laserquest Nijmegen drink je een biertje en speel je een spel: uiteraard op veilig afstand.

Bij Laserquest Nijmegen in hartje centrum kun je je even helemaal uitleven. Je speelt er bijvoorbeeld LaserQuest, Glow in the Dark Minigolf of MysticGolf. Lekker actief en een fijne manier om even de dagelijkse sleur van je af te schudden!

Veilig wat leuks doen

Stephan, eigenaar van LaserQuest, krijgt veel positieve reacties van zijn gasten en bezoekers. “Door de coronacrisis zijn er veel zomerse festiviteiten die niet doorgaan, zoals de Vierdaagse. Mensen hebben toch uitgekeken naar de zomer en zijn op zoek naar iets leuks om te doen met vrienden. Ik krijg van de gasten van LasterQuest vaak te horen dat ze blij zijn dat ze er weer op uit zijn geweest. Bij ons kun je op een veilige manier een leuke activiteit ondernemen en daarna gezellig een drankje drinken. De hele zomer lang!”

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Stoplicht

LaserQuest heeft de spellen zo aangepast dat je er helemaal veilig gebruik van kunt maken. “We hebben ons ventilatiesysteem verbeterd, schermen van plexiglas geplaatst en routes gemaakt waarbij je met behulp van een stoplicht kunt zien of het veilig is om te gaan lopen. Ook spelen we MysticGolf en LaserQuest met minder spelers tegelijk,” vertelt Stephan.

Cocktails en speciaalbier

Ook in het gezellige café zijn er aanpassingen gedaan. “Het is nog steeds heel gezellig, ook al hebben we minder tafels,” vertelt Stephan. “Ons café is eigenlijk een grote loft met gezellige tafeltjes met uitzicht op de binnenstad. We hebben verschillende speciaalbieren op fles zoals Tripel Karmeliet, Franziskaner Weizen en Goose Island IPA. Ook kun je kiezen uit acht verschillende cocktails voor een vaste prijs van 8,50 euro per stuk. We shaken bijvoorbeeld een Moscow Mule, Cuba Libre of natuurlijk een Gin Tonic voor je.”

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Reserveer of loop binnen

Je kunt voorlopig alleen terecht op reservering, maar dat systeem is wel soepel vertelt Stephan.”Als je toevallig langsloopt en je hebt zin om te komen spelen of om een drankje te komen drinken, loop dan gewoon even naar binnen. We kijken ter plekke of je bij ons terecht kunt!”

Reserveren doe je via de website van LaserQuest. Veel speelplezier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Laserquest. Meer over Laserquest ontdekken?

Laserquest vrijetijd en uitgaan

Gesloten12:00 - 01:00

Ziekerstraat 3, Nijmegen

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

25 jaar LaserQuest: ‘Wij zijn dat gekke lasergame bedrijf dat middenin de stad zit’

Wie een potje wil lasergamen, lasersquashen of glow in the dark midgetgolven in Nijmegen, moet bij L...

adv.