Kaasgehakt en Plaksalon: op deze festivals vind je Café de Plak

Aangeboden door Café de Plak 11 april 2019

Wie wel eens naar een festival gaat weet dat er altijd een point of no return komt: je moet iets eten. En omdat je niet altijd zin hebt in een loempia of een kipsatétje hebben we goed nieuws voor je. Deze zomer kun je namelijk heerlijk genieten van al het lekkers van Café de Plak!

Oranjepop en Valkhoffestival

Vlak na elkaar vinden we in Nijmegen twee superleuke festivals: Oranjepop en het Bevrijdingsfestival. Op deze twee festivals geniet je van een Frietje Plaksalon of een lekkere maaltijd zoals bijvoorbeeld kaasgehakt of kibbeling met salade en friet of brood.
In de zomer, op 22 juni vinden we Café de Plak op het Kids ’n Billies festival in de Goffert, en natuurlijk is Café de Plak ook weer te vinden op het Valkhof Festival tijdens de Vierdaagsefeesten. Daar kun je ook genieten van heerlijke (vega) burgers! Op het Valkhof Festival is de eet-stand van Café de Plak zelfs de enige in het hele park: geen straf dachten wij zo.

Falafelburger en Frietje Plaksalon

Café de Plak heeft ook tijdens het festivalseizoen een superlekkere, overwegend vegetarische en veganistische kaart. Zo eet je bijvoorbeeld een lekkere kaasgehaktburger, een falafelburger of curriedtofuburger. Ook voor veganisten is er goed nieuws, want Café de Plak kan zelfs de kaasgehaktburger veganistisch maken! Daarnaast bestel je bij Café de Plak ook gewoon een lekker frietje, of een frietje Plaksalon: een vegetarische friet kapsalon. Watertanden!

Catering

Naast al het lekkere eten wat Café de Plak op festivals verzorgt Café de Plak ook veel backstage-catering bij toffe evenementen in Nijmegen zoals Music Meeting, GoShort, InScience Film festival en de Nijmeegse kunstnacht. Wij kunnen in elk geval niet wachten om een lekkere festivalhap te bestellen bij hun eet-stand. Laat het festivalseizoen maar komen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Café de Plak. Meer over Café de Plak ontdekken?

Café de Plak restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 23:00

Bloemerstraat 90, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.