Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Is jouw lichaam toe aan herstel? Bij deze nieuwe praktijk in Nijmegen kan het

Aangeboden door Fysiotherapie Kerkenbos 14 juni 2019

Sinds kort vinden we in Lindenholt een gloednieuwe fysiotherapiepraktijk! Bij Fysiotherapie Kerkenbos behandelt Esther van Son samen met Samantha ’t Hoen-Simons allerlei fysieke klachten, met als specialiteit oedeemtherapie en oncologietherapie. 

Basic-Fit

Fysiotherapie Kerkenbos is te vinden in de Basic Fit sportschool. “Wat niet iedereen weet is dat de praktijk ook open is voor niet-leden van Basic Fit. Door de samenwerking met Basic Fit beschikken wij over de gehele sportzaal en alle fitness-apparatuur. Dit biedt veel mogelijkheden voor de behandeling van allerlei fysieke klachten. En voor de cliënten is het fijn dat ze de behandeling kunnen combineren met hun wekelijkse work-out,” vertelt Esther.

Traditionele Chinese geneeswijzen

Specialiteiten van de praktijk zijn oedeemtherapie en oncologietherapie. “Kanker is een ziekte die gelukkig steeds beter te behandelen is. Toch kampen mensen na een behandeling vaak met gezondheidsproblemen vanwege bestraling, chemo of chirurgie. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van deze gevolgen, door middel van zwachtelen, manuele lymfedrainage, oefentherapie en meer. Ook passen wij meridiaantherapie en cupping bindweefselmassage toe. Deze behandelmethoden zijn geënt op traditionele Chinese geneeswijzen.”

Beeld ter illustratie. Foto: Unsplash.

Jouw persoonlijke behandelplan

“Wij vinden het belangrijk om holistisch te kijken naar de cliënt. We nemen bij de intake altijd ruim de tijd om je te leren kennen en te onderzoeken hoe we het lichaam kunnen helpen herstellen. Daarbij kijken we ook hoe je leefstijl is. Is er bijvoorbeeld een relatie tussen de fysieke klacht en het werk of vrije-tijdsbesteding? Soms worden lichamelijke klachten veroorzaakt door stress, en wij vinden dat daar ook aandacht voor moet zijn. We maken altijd in samenspraak met jou een passend behandelplan.”

Alle klachten aan spieren of gewrichten

Je kunt bij Fysiotherapie Kerkenbos terecht met alle mogelijke klachten aan spieren en gewrichten. “Wij behandelen aan huis als het niet mogelijk is om naar de praktijk toe te komen. Voor bedrijven is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor preventie van werkgerelateerde blessures. Bijvoorbeeld door een werkplekonderzoek te doen, of een blessure-check voor medewerkers met rug- of nekklachten. Kortom: we zijn zeer allround als het gaat om het helpen van mensen bij gezond bewegen.”

Wil jij weten of de professionals van Fysiotherapie Kerkenbos jou kunnen helpen? Maak dan vrijblijvend een afspraak


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fysiotherapie Kerkenbos. Meer over Fysiotherapie Kerkenbos ontdekken?

Fysiotherapie Kerkenbos fysiotherapeuten

Gesloten08:30 - 16:30

Kerkenbos 1115, Nijmegen

Bekijk meer:fysiotherapeuten

adv.