Inspiratie opdoen voor je interieur: gratis met een echte professional

Aangeboden door Woonboulevard Wijchen 6 februari 2019

Heb je zin om jouw interieur eens aan te pakken maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Doe dan eens mee met een moodboardsessie bij woonwinkel Zen Lifestyle!

Inspiratie opdoen

In de inspirerende winkel van Zen Lifestyle is zo’n workshop natuurlijk helemaal op zijn plek en kun je al inspiratie opdoen door enkel om je heen te kijken. Tijdens de moodboard workshop laat interieurstyliste Ulanda je inspiratie opdoen voor je nieuwe huis, een verbouwing of een andere prangende interieur vraag.

Kleurencombinaties, trends en meubels

De styliste zorgt tijdens de workshop voor lekker veel verschillende woonbladen, kleur- en materiaalstalen waarmee je een persoonlijk moodboard maakt. Je krijgt tijdens het maken van je moodboard handige tips, en voorbeelden van kleurencombinaties, trends en meubels. Heb je een vraag? Stel die gerust, daar leren anderen ook weer van.

Doe ook mee

Naast goede tips, ideeën en het moodboard ga je na zo’n avond ook nog eens weg met een Zen Lifestyle goodiebag, zodat je thuis nog lekker kunt nagenieten. Wil je ook meedoen aan zo’n toffe workshop? Schrijf je dan in voor de Zen-nieuwsbrief! Dan weet je precies wanneer de volgende workshop plaatsvindt en kun je alleen of met een vriend of vriendin gezellig een avondje inspiratie opdoen. De eerst volgende workshopavond is op 22 maart 2019. Have fun!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Wijchen Meer over Woonboulevard Wijchen ontdekken?

Woonboulevard Wijchen woonwinkels

Nu open12:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Nieuweweg 303, Wijchen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.